Nordic walking és trekking védősapka

Nordic walking és trekking védősapka
KIEMELT

Ez a Nordic walking és trekking védősapka kiváló választás minden túrázáshoz és séta kedvelőjének. Ez a praktikus kiegészítő meghosszabbítja a botok élettartamát, megvédenek a kopástól és csökkentik a zajt a talajon.

A Nordic walking és trekking védősapkát könnyen felszerelheti a Nordic Walking vagy Trekking botok végére. Az innovatív kúpos forma tökéletesen illeszkedik a botvégre, biztosítva a stabil rögzítést és a megbízható teljesítményt.

Ezek a fedőrétegek kiváló minőségű anyagból készülnek, amely ellenáll az időjárási hatásoknak és a kopásnak. Védik a bot hegyét a károsodástól és növelik a tapadást különböző talajviszonyok között.

Használata egyszerű és praktikus. Csak helyezze a botvégekbe ezeket a csatlakozó fedőrétegeket, és már készen is áll a következő túrára vagy sétaútra. Kényelmesen járhat, anélkül hogy aggódna a botok kopásáért vagy a zaj okozta kellemetlenségekért.

Ezek a Nordic walking és trekking védősapkák kiváló kiegészítői minden aktív kültéri tevékenységnek. Vásároljon egyet még ma, és élvezze a megnövelt tartósságot és kényelmet a botjainál!

Műszaki specifikációk:

    Kiváló minőségű és kemény gumiból készült
    Tökéletes kemény és puha felületekre
    Lyukátmérő: 11 mm
    Tip méretek: A hegy mérete: (hossz x átmérő): 4 cm x 2,3 cm
    Fekete színű
    Súly: 14 g
A készlet a következőket tartalmazza:

    Teljesen új hegy a kúp típusú nordic walking bothoz 1 db

Több információ
790 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Hasznos Holmik

Telefon:
06303248076
0617003636

E-mail:
info@hasznos-holmik.hu