A villámtolvaj [1. Percy Jackson és az olimposziak könyv, Rick Riordan]

A villámtolvaj [1. Percy Jackson és az olimposziak könyv, Rick Riordan]
KIEMELT
Választható ajándék 2000 Ft felett, regisztráció nélküli vásárlás, széles választék! Futár, FoxPost, posta, személyes átvétel Bp-n. "A villámtolvaj" c. könyvről részletesen:

Rick Riordan, a szerző a legújabb amerikai Rowling. Eredeti, friss hang jellemzi - óriási a sikere! A regény alapja a legrégebben futó, legnépszerűbb, legelevenebb szappanopera, a görög mitológia. Mindez vagánysággal, egy "problémás" fiú küldetésével fűszerezve.

A tizenkét éves Percy Jacksont eltanácsolják az iskolából. Megint. Bármennyire igyekszik, úgy tűnik, képtelen távol tartani magától a bajt. De tényleg szó nélkül végig kell néznie, ahogy egy kötekedő kölyök molesztálja a legjobb barátját? Tényleg nem szabad megvédenie magát az algebratanárnővel szemben, amikor az szörnyeteggé változik és meg akarja ölni? Természetesen senki nem hisz Percynek a szörny-incidenssel kapcsolatban; abban sem biztos, hogy magának hisz.

Egészen addig, míg a Minotaurusz be nem kergeti a nyári táborba. Hirtelen mítikus lények járkálnak ki-be a lakokba és Percy görög mitológia könyve megelevenedik. Rájön, hogy az olimposzi istenek a huszonegyedik században is élnek. Sőt, ami ennél is rosszabb, némelyiküket felbosszantotta: Zeusz villámát ellopták, és Percy az első számú gyanúsított. Percynek mindössze tíz napja van arra, hogy megtalálja és visszaadja a Zeusztól ellopott holmit, és békét teremtsen a háborúságban álló Olimposzon.

Kapcsolódó keresések: Percy Jackson sorrend, Percy Jackson könyv, Rick Riordan könyvek, Percy Jackson és az olimposziak könyvek, Percy Jackson könyvsorozat, Percy Jackson: Villámtolvaj könyv, Percy Jackson 1 könyv, Percy Jackson: Szörnyek tengere könyv, Villámtolvaj könyv, Percy Jackson és az olimposziak 1 a villámtolvaj, A szörnyek tengere, A titán átka, Az utolsó olimposzi, Percy Jackson és a villámtolvaj, Percy Jackson: A titán átka, Percy Jackson 2 könyv, Percy Jackson 1. rész, Percy Jackson és az olimposziak 2, Percy Jackson: Csata a labirintusban, Percy Jackson és az olimposziak 3, Villámtolvaj 2, Rick Riordan: Percy Jackson és az olimposziak, Percy Jackson: Az utolsó olimposzi, A villámtolvaj, Percy Jackson és az olimposziak, Percy Jackson és az olimposziak 4
Kötés:puhatáblás Oldalszám:376 oldal Kiadó:Könyvmolyképző Kiadó ISBN:9789633998465 Méret:137 x 204 mm, táskában magaddal viheted! Tömeg:440 g Megjelenés éve:2016 Nyelv:magyar Eredeti ár:4499Ft
Több információ
3,820 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
scifimarket.hu

Telefon:
+36705651422


E-mail:
tozsdeaszwebshop@gmail.com