Vogart férfi laptop hátizsák (Wizz Air kisméretű táska)

Vogart férfi laptop hátizsák (Wizz Air kisméretű táska)
KIEMELT

Wizz Air kis kézipoggyász méretnek megfelelő, laptoptartós hátizsákot keresel, amiben akár pár darab ruha is elfér?

Számos praktikus tulajdonsággal bíró, sportosan elegáns, könnyű anyagból készült Vogart férfi laptop hátizsák (Wizz Air kisméretű táska), mely kézipoggyásznak is tökéletes bármely légitársaság, de különösen a Wizz Air járatán. Felviheted a Wizz Air fedélzetére akkor is, ha nem vásároltál elsőbbségi beszállás szolgáltatást, hisz ebben az esetben csak egy speciális méretű  (max. 40 x 30 x 20 cm) kis táskát engedélyeznek. Ennek a hátizsáknak a mérete: 40 x 30 x 16 cm.

Minden fontos holmi elfér benne, melyre szükséged lehet a gépen: beszállókártya, útlevél, telefon, pénztárca, fényképezőgép, zsebkendő, laptop, tablet stb.
Lássuk mitől is olyan praktikus: 

  • 2 főrekeszt találunk benne, melyek egyikében egy szivacsos iPad-, illetve egy laptoptartó (max. 14"-os laptop számára) került kialakításra.
  • A másik főrekesz tágasabb, jól pakolható, és kisebb-nagyobb rendező zsebekkel is rendelkezik.
  • A hátizsák elejét további két extra zseb gazdagítja, melyek megkönnyítik a fontosabb iratok gyors elérését. 
  • Vízlepergető anyagból készült, ezáltal még nagyobb védelmet kap a benne lévő holmink, ha pl. útközben elkap bennünket egy hirtelen jött eső.  
  • Kézben, vállon és háton is hordhatjuk.
  • Vállpántja szivacsos, állítható és elrejthető, hogy amikor nincs rá szükség nem lóg erre arra, nem akad bele semmibe, nincs útban.
  • Valamint a hátrésze is szivacsos, teljessé téve a kényelmes viseletet.
  • A hátulján kialakított gumírozott rész segítségével pedig húzószerkezetére is ráhúzhatjuk.
  • És nem utolsó sorban könnyű anyagból készült, alig van némi súlya, hogy minél több mindent belepakolhassunk és még beleférjünk a max. 10 kg-os súlyhatárba, amit a légtársaság engedélyez felvinni.   

MÉRET GARANCIA (csak a Holidayshop webáruházban): mennyiben a táskáról beszálláskor derül ki, hogy nagyobb a leírásunkban megadott méretnél, és emiatt a légitársaság visszautasítja a kézipoggyászként való szállítását, amellett, hogy a táskát visszavesszük és visszafizetjük a teljes árát, extra 5000 Ft bánatpénzt is fizetünk Neked. Részletek ide kattintva >>>        


Mérete: 40×30×16 cm (külső méret) Anyaga: Nylon
Több információ
25,490 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
HolidayShop.hu webáruház
1182 Budapest, Háromszéki utca 22.
Telefon:
+36 70 624 2914


E-mail:
rendeles@holidayshop.hu