Cefasara Sáfrány kivonat kapszula (50x)

Cefasara Sáfrány kivonat kapszula (50x)
KIEMELT

A Németországban gyártott Cefasafra® készítmény egyedülálló összetételű, értékes sáfránykivonatot és nagy dózisú B-vitaminokat tartalmaz.  A benne levő sáfránykivonat kiemelkedően magas minőségű (ún. Sargol), amellyel klinikai vizsgálatokat is végeztek.

A Cefasafra® a B12-vitaminnal együtt hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkcióhoz, a pantoténsavval pedig a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.

A pantoténsav (más néven B5-vitamin) támogatja a normál mentális teljesítményt, továbbá egyes idegingerületátvivő anyagok, szteroidhormonok és a D-vitamin normál szintézisét, anyagcseréjét.

Alkalmazása javasolt:

- mentális kimerültség,

- pszichés túlterheltség,

- stressz,

- ingerültség, ingerlékenység,

- depresszív hangulati állapotok: kedvetlenség, motiválatlanság, általános rosszkedv, borúlátás, levertség, nyugtalanság, szorongás.

Alkalmazása:

Felnőtteknek a kapszulát naponta kétszer, reggel és este kell alkalmazni.  A kapszulát szétrágás nélkül, megfelelő mennyiségű folyadékkal javasolt bevenni.  A javasolt napi beviteli mennyiséget nem szabad túllépni.

Gyermekek, serdülők, várandós és szoptató nők, valamint vérzési rendellenességben szenvedő személyek nem alkalmazhatják a készítményt.  Szintetikus antidepresszánsok (pszichotropikus gyógyszerek) egyidejű szedése esetén javasoljuk, konzultáljon kezelőorvosával.

Több információ
5,719 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
SIPO Online Patika

Telefon:
+36303343832
+36-80-277-122

E-mail:
ugyfelszolgalat@sipo.hu