Ölégia, avagy Deadpool kinyírja a Marvel-univerzumot és mindenki mást [Deadpool képregény]

Ölégia, avagy Deadpool kinyírja a Marvel-univerzumot és mindenki mást [Deadpool képregény]
KIEMELT
Választható ajándék 2000 Ft felett, regisztráció nélküli vásárlás, széles választék! Futár, FoxPost, posta, személyes átvétel Bp-n. Az "Ölégia, avagy Deadpool kinyírja a Marvel-univerzumot és mindenki mást" c. könyvről részletesen:

Nem azért öl, mert élvezi, hanem mert így helyes.

A probléma ott kezdődik, amikor (SPOILER) Deadpool legyilkolja a Marvel-univerzumot. Ezerszer. De mi indítja ezt a párhuzamos világból származó Wilsont arra, hogy leölje a multiverzum összes jelmezes igazságosztóját és gonosztevőjét? És honnan ered végtelen vérszomja, miért támadja meg gyilkos indulattól fűtve az Ötletverzumot, azaz a legendás irodalmi személyek valóságát? Tudjátok: azt a helyet, ahol szüleink és nagyszüleink kedvenc könyveinek és a mi kötelező olvasmányainknak a főszereplői laknak!

És Deadpool nem ismer tréfát. Nem lassít, nem áll le, amíg egyetlen szuperhős vagy egyetlen klasszikus irodalmi alak is lélegzik szerte a széles multiverzumban.

Hibbant hadjárata során azonban korántsem éri be ennyivel: multiverzális ámokfutása ugyanis egyszerre meglepő, és apokaliptikus irányt vesz, míg végül csak egyvalaki állíthatja meg: a saját univerzumunk közkedvelt Wade Wilsonja, a párhuzamos világok további, kétségbeesett Deadpooljai segítségével. Talán. Elvégre sok jó Deadpool kis helyen is elfér, sok Deadpool sokra megy, valamint sok Deadpool Deadpoolt győz. Vagy épp ellenkezőleg.

Kapcsolódó keresések: Marvel képregény, Marvel képregények magyarul, Marvel képregény online, Marvel könyv, Marvel studios szereplők nagykönyve, Minden ami Marvel könyv, Marvel mesekönyv, Marvel regény
Kötés:keménytáblás Oldalszám:264 oldal Kiadó:Fumax ISBN:9789634701262 Méret:185 x 279 mm, táskában magaddal viheted! Tömeg:1080 g Megjelenés éve:2020 Nyelv:magyar Eredeti ár:7995Ft
Több információ
5,980 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
scifimarket.hu

Telefon:
+36705651422


E-mail:
tozsdeaszwebshop@gmail.com