Roncato Joy közepes bőrönd (bővíthető)

Roncato Joy közepes bőrönd (bővíthető)
KIEMELT

Kiemelkedő minőségű, bővíthető, elegáns megjelenésű puhafedeles bőröndöt keresel?

Ha nem csak a minőség, de az exkluzív megjelenés is fontos számodra, válaszd a Roncato Joy bőröndöket! 
Négykerekesek, könnyűek, bővíthetőek és több éves intenzív használatra tervezték őket.

A kabinbőrönd speciális méretének köszönhetően a legtöbb (akár fapados) repülőjárat fedélzetére is felvihető, de minden esetben a vásárlás előtt tájékozódj az adott légitársaság méret szabályairól.

Tulajdonságai:

  • bővíthető
  • könnyű
  • puhafedeles
  • négykerekes
  • állítható húzókar
  • kézifogók
  • kiemelkedő minőségű anyagában és elkészítésében
  • TSA számzár
  • ruhaleszorító pántok

4 bolygó kerekének köszönhetően nagyon könnyű vezetni magunk mellett, gyorsan lehet vele haladni.
Fontos tudnivaló a négykerekű bőröndökkel kapcsolatban: a négykerekű bőröndöket nem szabad a húzókarjuknál fogva két keréken húzni, mert a kerekek hamar elkophatnak, ez pedig nem garanciális hiba.
Belsejében leszorító pántok, valamint cipzáras és hálós zsebek állnak a rendelkezésedre.
A bőröndök elülső felén két cipzáras zsebet találsz, melybe irataidat, vagy az útravaló olvasnivalókat is teheted.
A bőröndök bővíthetőek a bővítő cipzárjának használatával plusz 2-3 centit is nyerhetsz, mely segítségedre lehet a pakolás során, arra azonban figyelj, hogy így már nem biztos, hogy minden légitársaság szabályzatának megfelel, ezt mindig ellenőrizd jegyvásárlás előtt.
A tetejükön, valamint a közepes és nagy méreteknél az oldalunkon elhelyezett kézifogók segítségével könnyedén emelhetjük. 

A gyártó 3 év garanciát vállal a bőröndre, mely a gyártásból eredesztethető hibákra vonatkozik, így biztos lehetsz benne, hogy jól választasz!

  MÉRET GARANCIÁNK keretein belül, amennyiben a kabinbőröndről beszálláskor derül ki, hogy nagyobb a leírásunkban megadott méretnél, és emiatt a légitársaság visszautasítja a kézipoggyászként való szállítását, amellett, hogy a  táskát visszavesszük és visszafizetjük a teljes árát, extra 5000 Ft bánatpénzt is fizetünk Neked.  Részletek ide kattintva >>>  

Miért válassz Roncato terméket?

A Roncato név egy sikeres családi vállalkozás története. Antonio Roncato nevű ügyes mesterember segédeivel a Padova melletti Campodarsegoban az ötvenes években kezdett utazóbőröndöket készíteni. A cég évről évre egyre több újítást vezetett be, fokozatosan kiterjesztette tevékenységét az utazási cikkek teljes piacára. A cég olasz tervező csapatáról elmondható, hogy az utazási cikkek több területén nem követi, hanem diktálja a formatervezési divatot. 

Termékeik kiemelkedő minőségét a gondos magas minőségű anyag választás, a tervezés és a még gondosabb elkészítés adja. Azonnal érezhető a minőség, amint meglátjuk a Roncato termékeket és tapintásra pedig teljesen meggyőz, hogy igen ez valódi minőség, és nem horror áron.


Kabin méret: 40 x 55 x 20/23 cm, súly: 2,1 kg, Űrtartalma: 42/48 l Közepes méret: 63 x 44 x 27/31 cm, súly: 2,9 kg, Űrtartalma: 70/78 l Nagy méret: 75 x 48 x 29/32 cm, súly: 3,6 kg, Űrtartalma: 98/108 l Anyaga: Poliészter
Több információ
74,990 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
HolidayShop.hu webáruház
1182 Budapest, Háromszéki utca 22.
Telefon:
+36 70 624 2914


E-mail:
rendeles@holidayshop.hu