Gabol Week ECO kabintáska (Ryanair és Wizz Air kézipoggyász méret)

Gabol Week ECO kabintáska (Ryanair és Wizz Air kézipoggyász méret)
KIEMELT
Wizz Airre és Ryanairre is megfelelő kézitáskát vagy hátizsákot keresel?   Ez az újrahasznosított anyagból készült, divatos, laza, sportosan elegáns Gabol Week ECO kabintáska és hátizsák egyben méretének köszönhetően a Wizz Air és a Ryanair fedélzetére is felvihetjük kézipoggyászként!  
Háromféleképpen való használhatóságának köszönhetően nagyon praktikus, vihetjük a kezünkben, a vállunkon vagy a hátunkon, éppen ahogy kényelmes.
  Ha ezt a táskát választod, akkor a környezetünk védelméért is teszel, hiszen a táskát 100 %-ban újrahasznosított PET palackokból készítették az ökológiai fenntarthatóság jegyében.   Tulajdonságai:
  • vállon, kézben és háton is hordható
  • vállpántjai állítható
  • elrejthető vállpántok
  • egy nagy, osztatlan főrekesszel,
  • főrekeszben mini cipzáras zseb
  • két cipzáras mellékrekesz 
  • az alján kis talpakkal, hogy még tartósabb legyen a táska
  • 100 %-ban újrahasznosított PET palackból készül
Nem csak utazások alkalmával, de a mindennapokban is jó szolgálatot tesz majd Neked is ez a táska pl.  sporttáskaként is hordhatod, de egy hosszú hétvégére is magaddal viheted. A főrekesze osztatlan, így sokkal könnyebb pakolni bele a nagyobb dolgokat is, belefér így egy váltás ruha is.   MÉRET GARANCIA: ha a Ryanair vagy a Wizz Air valamilyen okból kifolyólag nem fogadja el a táskát ingyenes kézipoggyászként, nem csak az árát fizetjük vissza (amennyiben visszaküldöd), hanem 5000 Ft bánatpénzt is fizetünk Neked, mellyel az okozott kellemetlenséget szeretnénk kiküszöbölni. (Az ingyenességből kizárás tényét hivatalos Wizz Air igazolással fogadjuk el)
Mérete: 40 × 25 × 20 cm Anyaga: 100% újrahasznosított PET palack Űrtartalma: 19 liter
Több információ
16,990 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
HolidayShop.hu webáruház
1182 Budapest, Háromszéki utca 22.
Telefon:
+36 70 624 2914


E-mail:
rendeles@holidayshop.hu