Roncato Joy kabintáska (Ryanair és Wizz Air kézipoggyász méret)

Roncato Joy kabintáska (Ryanair és Wizz Air kézipoggyász méret)
KIEMELT

Fizettél már pótdíjat a repülőtéren a túlméretes poggyászod miatt, ami nem két fillér? Jó elkerülni inkább, igaz? 

Ryanair és Wizz Air kis kézipoggyász méretű, a repülőgépek fedélzetre ingyenesen felvihető táska, igényes, elegáns megjelenésű, magas minőségűpraktikus, strapabíró és beleférnek a legfontosabb cuccaid!

Mivel mindkét légitársaság méreti követelményeinek megfelel, így kétszer olyan praktikus, hiszen nem kell ezután figyelni, hogy épp melyik járattal utazik az ember.

Ryanair-re megfelelő méretet nehéz volt találni eddig! DE nálunk végre kapható, csapj le rá te is! 

A gyártó, a Roncato 2 év garanciát vállal erre a termékére, mely a személyes tapasztalat mellett szintén jelzi számunkra, hogy megéri az árát!

Tulajdonságai:
- kézben hordható
- vállon hordható
- húzókarra húzható
- 1 főrekesz
- 1 mellékrekesz

Ezt az elegáns kabintáskát kézben, valamint állítható és lecsatolható vállpántjának köszönhetően vállon is hordhatjuk.
Bőröndünk húzókarjára is ráerősíthetjük, hogy könnyebben tudjunk közlekedni, és szabad maradjon a kezünk, a vállunk.
Az elején található kisebb, cipzáros részben elhelyezhetjük gyorsan elérendő dolgainkat, pl. iratainkat és telefonunkat is.
A főrekesze nem osztott, így abba nagyon jól pakolhatunk, akár 2-3 nap alapruházat is elfér benne.

A táska megfelel a Ryanair és a Wizz Air legújabb poggyász szabályzatának is, azaz ideális mérete miatt ingyenes kézipoggyászként magunkkal vihetjük a Ryanair és Wizz Air fedélzetére is.

Az évek során többször is változtatott a Ryanair és a Wizz Air a poggyász szabályzata, az ingyenesen felvihető kézipoggyász jelenleg (2020-tól) megengedett maximális mérete is elég kicsi és szokatlan (Ryanair: 40 x 20 x 25, Wizz air: 40 x 30 x 20 cm).
Ha eddig úgy gondoltad, hogy utazáshoz majd előhúzod a szokásos hátizsákodat, lehet hogy most nem fog stimmelni a mérete.

Persze megkockáztathatod, hogy egy picivel nagyobb hátizsákot vagy utazótáskát lazán pakolsz meg, és összenyomva belefér a ketrecbe, de ha mégis kiszúrja a szemfüles személyzet, akkor rosszul járhatsz. Ha nem szeretnél fizetni a fedélzetre vihető kézipoggyászodért, és a nem megfelelő méret miatt sem akarsz aggódni a beszálláskor, akkor válaszd a Roncato Joy kabintáskát, mely garantáltan megfelel a Ryanair és a Wizz Air új kézipoggyász méretének is (Ryanair: 40 x 20 x 25, Wizz air: 40 x 30 x 20 cm)!

A táskára 3 féle garanciát is biztosítunk, hogy Te a lehető legnagyobb biztonságban érezd magad (CSAK a Holidayshopnál, és CSAK erre a táskára vonatkozik):  

1. 2 év gyártói garancia: a gyártó, a Roncato  2 év garanciát vállal erre a termékére, mely a használatból eredő hibákra nem, csak a gyártásra visszavezethetőekre vonatkozik. Ez is mutatja, hogy minőségi táskáról van szó, megéri az árát!

2. MÉRET GARANCIAha a Ryanair vagy a Wizz Air valamilyen okból kifolyólag nem fogadja el a táskát ingyenes kézipoggyászként, nem csak az árát fizetjük vissza (amennyiben visszaküldöd), hanem 5000 Ft bánatpénzt is fizetünk Neked, mellyel az okozott kellemetlenséget szeretnénk kiküszöbölni. (Az ingyenességből kizárás tényét hivatalos Wizz Air igazolással fogadjuk el)

3. 60 napos pénzvisszafizetési garancia: ha mégsem tetszik a táska, ha törölték a járatod és látni sem akarod se a Ryanairt sem a Wizz Airt, ha csak egyszerűen meggondoltad magad, 60 napon belül nyugodtan visszaküldheted a táskát, és ha nem lett használatba véve, minden címke rajta van, és sérülésmentes, akkor visszaadjuk a teljes árát (pénzt adunk vissza, nem kell levásárolnod).    

Ne elégedj meg félmegoldással, ismerd meg Te is és válj rajongójává a Roncato csúcsminőségű termékeinek, melyeket egyenesen Olaszországból hozunk Neked!


Mérete: 40 x 25 x 20 cm Anyaga: Poliészter Űrtartalma: 20 liter
Több információ
30,490 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
HolidayShop.hu webáruház
1182 Budapest, Háromszéki utca 22.
Telefon:
+36 70 624 2914


E-mail:
rendeles@holidayshop.hu