Bagoly fülbevaló medál nyaklánc szett, ezüst ékszer

Bagoly fülbevaló medál nyaklánc szett, ezüst ékszer
KIEMELT

A bagoly, mint szimbólum a következő jelentésekkel bírhat : bölcsesség, rejtély, átváltozás, intelligencia, miszticizmus, védelem, titok. Korábban a feng shui kizárólag a bölcsességgel kötötte össze a baglyot, ám ma

A bagoly, mint szimbólum a következő jelentésekkel bírhat : bölcsesség, rejtély, átváltozás, intelligencia, miszticizmus, védelem, titok. Korábban a feng shui kizárólag a bölcsességgel kötötte össze a baglyot, ám ma nagy divatja van a tudás megszerzésének, a bölcsesség keresésének. Így aztán ha más életterületünkön is szeretnénk egy kicsit " bölcsebbek lenni ", nincs más teendőnk, mint szerezzünk be pár bagoly ékszert. A nemes anyagokból készült bagoly, ékszerként viselve, ideális jelképe a megfontolt jövőtervezésnek és a bölcs kiadásoknak. A szép baglyos ékszerek ezt a "mágiát " adják át viselőjüknek.

Az ezüst bagoly medál teljes magassága ( akasztóval együtt ) : 24 mm

Az ezüst bagoly medál magassága : ( akasztó nélkül ) : 16 mm

Az ezüst bagoly fülbevaló teljes hossza : 11 mm

Az ezüst fülbevaló és a medál díszítése : különleges mikrofoglalás technikával foglalt apró csillogó cirkónia kövek, a bagoly szeme fekete cirkónia kő

Az ezüst fülbevaló záródása : bedugós, stekkeres

Az ezüst nyaklánc választható hossza : 45-50-55 cm

Fémjelzés : az ezüst ékszerek minden esetben 925 ezrelék finomságúak. A 2 gramm feletti ezüst ékszerek minden esetben a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal ( mai nevén BFKH )  által fémjelzettek.

Tisztelt vásárlók : Az 50000.- azaz ötvenezer forintnál magasabb értékű rendeléseket előreutalás megérkezése után tudjuk készíteni és postázni 1-5 napon belül.

Több információ
14,990 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Heim Ékszer Webáruház

Telefon:
06302002457


E-mail:
info@heimekszer.hu