Yearz By March Canyon bőrönd szett (törhetetlen, vízhatlan cipzár)

Yearz By March Canyon bőrönd szett (törhetetlen, vízhatlan cipzár)
KIEMELT

Törték már el a bőröndöd a reptéri pakolások során? Szükséged van egy nagyon strapabíró bőröndre, mert sokat utazol és nem kíméled a poggyászod? Nem akarsz kompromisszumot kötni, csak a legjobb kell?

Akkor a Yearz By March Canyon bőrönd család lehet, hogy neked való! Az amúgy is magas minőségű yearz termékek között ez a bőrönd család is egészen kiemelkedő és sokak által kedvelt, mégpedig azért, mert a szinte törhetetlen polipropilén (PPT) anyagból készült és a Bel Air-nél használthoz képest vastagabb anyagból készül, hogy még jobban bírja a strapát.

Valamint a cipzárjai vízhatlan fedést kaptak, így ha esőben közlekedsz, akkor is nyugodt lehetsz, nem fog beázni a bőröndöd, szárazon maradnak a ruháid.

Tulajdonságai:

  • 100 % törhetetlen PPT (polypropylene) anyagból készítik
  • könnyű
  • vízhatlan cipzárok
  • Erős, nyomógombos húzókar
  • TSA007 számzárral
  • ​Dupla kerekei 360 fokban forognak
  • fogók
  • belsejében mindkét oldal cipzáras
  • 5 év garancia
  • a szett egymásba helyezhető

A 100% polipropilén (PPTpolypropylen) anyagának köszönhetően könnyű és a bőrönd fala annyira rugalmas, hogy kibírja a reptéri dobálást is. Ha valamilyen külső behatás hatására behorpad, belülről kipattintható, ezért kapta a "törhetetlen" jelzőt.
A PPT hajlik és nem törik, ha nagyobb külső behatás éri, ellentétben a polikarbonáttal, ami törik olyankor. Ha viszont telepakolt állapotban nagy erővel a kerekére zuhan, akkor eltörhet, de az anyaga miatt erre is sokkal kisebb az esély. 

Húzókarja: állítható, nyomógombosmagas minőségű alumíniumból készült, ezért strapabíró és hosszútávon megbízható.
Dupla kerekei 360 fokban forognak, mely a könnyed közlekedést teszi lehetővé, valamint rendkívül csendesek, így használat közben nem zavarunk másokat és a zavartalanul beszélgethetünk mellette menet közben is. A legújabb illesztési technológiának köszönhetően a kerekek is még ellenállóbbak, strapabíróbbak.

Fogók: Kényelmesen emelhető a bőrönd tetején és oldalán található fogók segítségével, kivéve a kabinbőröndöt.

Belső: Belsejében mindkét oldalon egy-egy teljesen elcipzározható rész teszi jól pakolhatóvá a bőröndöt, valamint az egyik oldalon ruhaleszorító pántokat is találunk a még nagyobb kényelem és praktikusság érdekében.

Zár: A bőröndök TSA007 számzárral is felszereltek, hogy repülőtéren a biztonsági ellenőrzésnél, ha szükséges könnyen kinyithassák az arra illetékesek, és ne törjék le a zárat. Számzárjára a normál módon tetszőleges kombinációt állíthatunk be, hogy ezzel távol tartsuk az illetéktelen kezeket.

Tárolás: a hármas szett egymásba helyezhető, így csak egy nagy bőröndnyi helyet foglal el 3 bőrönd, ha épp nem használjuk.

A gyártó a bőröndre 5 év garanciát vállal, mely gyártásból eredő hibákra érvényes.
Amennyiben a repülőtéren kár éri a bőröndödet, mindenképpen vetess fel jegyzőkönyvet az esetről, és nyújts be a kártérítési igényedet a légitársaságnál.

Ideális mérete miatt (55 x 38 x 20 cm) a kabinbőröndöt szinte az összes légitársaság elfogadja kézipoggyászként és erre garanciát is vállalunk (lásd: itt alul), ráadásul a súlya is könnyű, mindössze 2,3 kg (a teljes szett mindössze 9,3 kg).   

Fontos tudnivaló a négykerekű bőröndökkel kapcsolatban: a négykerekű bőröndöket nem szabad a húzókarjuknál fogva két keréken húzni, mert a kerekek hamar elkophatnak, ez pedig nem garanciális hiba. A bőröndöket magunk mellett vagy előtt kell vezetni, hogy mind a 4 kerék guruljon a földön. Ha mégis elkopna a kerék, kerékcserében tudunk segíteni, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal!

MÉRET GARANCIÁNK keretein belül, amennyiben a kabinbőröndről beszálláskor derül ki, hogy nagyobb a leírásunkban megadott méretnél, és emiatt a légitársaság visszautasítja a kézipoggyászként való szállítását, amellett, hogy a táskát visszavesszük és visszafizetjük a teljes árát, extra 5000 Ft bánatpénzt is fizetünk Neked. Részletek ide kattintva >>>    

Válaszd Te is a Holidayshop.hu webáruházat, hogy élmény legyen az utazás már a bőröndvásárlás és a csomagolás során! Élvezd a számos előnyt és garanciát, melyet a Holidayshop nyújt Neked!


Nagy: 76x30x51 cm / 3.9 kg / 107 L Közepes: 66x26x44 cm / 3.1 kg / 68 L Kabin: 55x38x20 cm / 2.3 kg / 37 L (ennél a méretnél nincs oldalsó kézi fogó) MÉRET GARANCIÁVAL! Anyaga: 100 % polipropilén (PPT)
Több információ
153,700 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
HolidayShop.hu webáruház
1182 Budapest, Háromszéki utca 22.
Telefon:
+36 70 624 2914


E-mail:
rendeles@holidayshop.hu