Húgi, nővérke, anya tripla nyaklánc

Húgi, nővérke, anya tripla nyaklánc
KIEMELT

Ez a tripla nyaklánc a tökéletes kiegészítő minden nőnek, aki szeretné kifejezni szeretetét és kötelékét szeretteivel. Ez a gyönyörű tripla nyaklánc stílusos megjelenésével büszkén viselhető minden alkalomra. A három medál (kishúg, nővér, anya) együttesen egy szív alakot vesz fel. A medálok mindegyike különleges, színes és figyelemfelkeltő. A húgi, nővérke, anya tripla nyaklánc minőségi anyagokból készült, hogy hosszú távon is megőrizze szépségét. A fém alap anyaga tartós és kopásálló, így hosszabb ideig viselhető. A finom láncok pedig biztosítják a kényelmes viseletet anélkül, hogy korlátoznák a mozgás szabadságát. Ez a nyaklánc nem csak egy szép díszt jelent, hanem egy erős és szeretettel teli kapcsolatok kifejezését is. A háromrészes nyaklánc tökéletes ajándék lehet születésnapokra, évfordulókra, vagy akár a hétköznapok meglepetéseként is. És mi lehetne jobb módja annak, hogy megmutasd a világnak, mennyire szereted édesanyád vagy testvéred? Vásárold meg most a húgi, nővérke, anya tripla nyakláncot, és viseld a szeretet emlékét minden alkalommal!

Vedd figyelembe, hogy mi minden termékünkre 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk és számlát adunk! Ne vásárolj kétes eredetű termékeket!

További barátság és szeretet nyakláncainkat ide kattintva tekintheted meg.


Szín:színes Anyag:fémötvözet Medálok mérete összesen:2,8 x 2,4 cm Nyakláncok hossza:50 cm Kiszerelés:szett (3 db nyaklánc)

Több információ
4,347 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Trendi Cuccok Webáruháza

Telefon:
+36204704320


E-mail:
info@filleres-honlap.hu