RGB-CCT (színes + állítható fehér színárnyalat) csoport (zóna) vezérlő , group control, SMART , MESH , Mi-Light-S

RGB-CCT (színes + állítható fehér színárnyalat) csoport (zóna) vezérlő , group control, SMART , MESH , Mi-Light-S
KIEMELT

Új generációs, S(mall) kivitelű - RGB - CCT LED világításhoz csoport (zóna) vezérlő 

  • A csoport vezérlőkre maximum 12 Amper áramfelvételű 12/24 Voltos LED fényforrás (LED szalag, LED modul, LED lámpa) csatlakoztatható. Ez teljesítményben 144 Watt 12 Voltos feszültség mellett, 24V esetén pedig 288 Watt.
  • Amennyiben a beépíteni kívánt LED teljesítménye ennél nagyobb, úgy LED jelerősítővel vagy újabb vezérlővel kell kiegészíteni az áramkört.​
  • A működtetéshez RGB-CCT távirányítóra is szükség van.
  • Egy vezérlő egy önálló LED csoport /zóna működtetésére alkalmas.
  • Több vezérlővel maximum 4 vagy 8 db egymástól független zóna alakítható ki.
  • Az eszköz beállítást nem igényel. Mindösszesen a tápfeszültséget és a vezérelni kívánt LED fényforrásokat kell a vezérlőbe csatlakoztatni.
  • A hangolást a külön megvásárolható RGB-CCT távirányítóval lehet elvégezni.


Állítható frekvencia - 8KHz és 500 Hz közöttHangvezérelhető - Amazon Alexa és Google Home kompatibilis. Ehhez szükség van a 2.4GHz-es WifiBox-ra.A vezérlő működtethető a FUT089, FUT088, FUT092, FUT096, B8, B4/T4, B3/T3, B0 és Wifi box eszközökkel.DMX512 protokollra is alkalmazható - Például a  FUTD01 jeladóval is párosítható.

MESH funkció  A vezérlés távolsága max. 30 m. Amennyiben 30 méterenként egy újabb vezérlőt helyezünk el, a vezérlés távolságának nincsen maximuma, mivel az egyes vezérlők egymásnak továbbítják a jelet.
Mód szinkronizációKülönböző beállításokkal rendelkező csoportzóna vezérlők esetén, a szakasz bármelyik pontján állva a távirányítóval összeszinkronizálhatók egységes beállításokkal a különböző fénybeállítások.
S kivitel  - szuper kis méret

LED csoport vezérlő használati útmutató

Első használat előtt fel kell programozni, egyébként nem működik!

Csoport vezérlő és távirányító vásárlása esetén az eszközök alapesetben nincsenek felprogramozva, lévén nem tudjuk hány darab eszközt kívánnak és mely csoportokban használni. Így első használat előtt az eszközöket össze kell tanítani egymással, ennek menete:

Felprogramozás

A vezérlők a feszültség alá helyezés pillanatában tanuló módban vannak, így ebben a pillanatban a távirányítón a megfelelő zóna bekapcsológombját gyorsan és röviden kell háromszor megnyomni. A csatlakoztatott LED háromszor fel fog villanni, ha sikerült a tanítás. Ha nem sikerül, úgy áramtalanítsuk a vezérlőt, majd próbálkozzunk újra.

Leprogramozás

Esetenként szükség lehet a csoportok megszüntetésére. Először is bizonyosodjunk meg arról, hogy a vezérlő melyik csoportra van felprogramozva, majd áramtalanítsuk a vezérlőt. Helyezzük újra feszültség alá a vezérlőt, majd azonnal nyomjuk meg a megfelelő zóna bekapcsológombját ötször egymás után gyorsan 3 másodpercen belül. Siker esetén a csatlakoztatott LED hatszor villog. Sikertelenség esetén próbálkozzunk újra.
Több információ
3,790 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
LEDvonal

Telefon:
+3612148775
+36 30 914 2660

E-mail:
bekapcs@ledvonal.hu