Roncato Work laptop hátizsák férfi

Roncato Work laptop hátizsák férfi
KIEMELT

Minőségi, elegáns Roncato Work laptop hátizsák férfi, melyben minden fontos dolgot magaddal vihetsz kényelmesen, ami a munkádhoz szükséges, még a laptopodat is biztonságosan szállíthatod benne.

Tulajdonságai, amiktől imádni fogod:

  • elegáns megjelenés
  • kényelmes viselet
  • háton és kézben is hordhatjuk
  • szivacsos laptop és iPad tartó
  • irattartó rész
  • 2 db nagy, szélesre nyitható rekesz

Összesen 2 nagy, szélesre nyitható rekesz segíti irataink, kisebb-nagyobb dolgaink és nem utolsó sorban a laptopunk és az iPadünk kényelmes és biztonságos elhelyezését és szállítását.
Külön hely van a telefonunknak, az írószereinknek, a névjegykártyáinknak, és egyéb kisebb tárgyaknak, pl. kulcsoknak. Igazi kis mini irodát rendezhetünk be a táskánkban, hogy minden kéznél legyen, ami a napi munkához szükséges még akkor is, ha úton vagyunk. 

Rohanó vállalkozóknak ajánljuk ezt a táskát, akik szeretik, ha mindennek megvan a helye, és fontos számukra a minőség, az elegáns megjelenés, és a kényelmes viselet.

A Roncato név egy sikeres családi vállalkozás története, akik az ötvenes években kezdtek utazóbőröndöket készíteni. A cég évről évre egyre több újítást vezetett be, fokozatosan kiterjesztette tevékenységét az utazási cikkek teljes piacára. A cég olasz tervező csapatáról elmondható, hogy az utazási cikkek több területén nem követi, hanem diktálja a formatervezési divatot.   


Mérete: 31×43×16 cm Anyaga: Nylon Szín: fekete Laptop méret: 15,6"
Több információ
42,490 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
HolidayShop.hu webáruház
1182 Budapest, Háromszéki utca 22.
Telefon:
+36 70 624 2914


E-mail:
rendeles@holidayshop.hu