Fagyasztó Társ alacsony 1 L 1 db Tupperware

Fagyasztó Társ alacsony 1 L 1 db Tupperware
KIEMELT

Fagyasztás, a lehetőségek tárháza a jégkockákon túl

A jégkocka csak a kezdet, a lehetőségek tárháza szinte korlátlan. Hogyan lehet a lehető legoptimálisabban lefagyasztani friss zöldségeket és gyümölcsöket, húsokat, sőt mi több, főtt ételeket, hogy megőrizhessük azok ízét, küllemét és ami a legfontosabb a tápértékét? A Fagyasztó Társsal gyerekjáték a fagyasztás és a kiolvasztás.

Végre! Nincs semmi dolgod ma este
Készítsük el előre, fagyasszuk le és pihenjünk egész héten.

Nincs időd este főzni?

Nem probléma. Csak vegyél ki a fagyasztóból egy előzőleg elkészített ételt és a vacsora pár perc alatt készen is van!

Korszerűsítsd fagyasztódat szórakoztató színekkel, miközben optimális teljesítményt nyújt a kedvenc ételek fagyasztásánál és megőrzésénél! A tömítéseket kifejezetten arra tervezték, hogy megvédjék az ételeket a száraz levegőtől a fagyasztóban, amely dehidrálhatja őket. A hajlékony anyag miatt a fagyasztott élelmiszereket könnyű kivenni a dobozokból és az egymásra rakható dobozok alakja biztosítja a stabilitást és javítja az egymásra pakolt dobozok közötti légáramlást.

A fagyasztódobozok -25 ° C-os hőmérsékletig használhatóak.

Tökéletes hosszú formájú élelmiszerek és adagok tárolására, amelyeket külön kell fagyasztani, mint a hús, a csirke, a halfilé, a kis kész sütemények és a házi készítésű fagylalt.

Amikor a fagyasztó tele van egymásra rakott Fagyasztó társakkal, akkor mindig van választási lehetőség a következő étkezésre.

Tisztítási útmutató

  • Mindig mosd el az új terméket az első használat előtt!
  • Mosogasd el meleg, mosószeres vízzel, és öblítsd el alaposan!

Előfordulhat, hogy a keresett termék (pl. új akciós) még nem érkezett meg, vagy éppen elfogyott. A szállítási határidő 1-15 munkanap között változhat a saját és a képviselet készlete alapján! Nem tudjuk követni a bolti készlet folyamatos változását... Ha születésnapra, esküvőre, házavatóra vagy karácsonyra szeretné ajándékba, egy gyors egyeztetést követően biztosan találunk megoldást :)


2021 katalógus termék
Több információ
5,300 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Nutrition Trade.hu
2112 Veresegyház Fő út 21.
Telefon:
06 30 691 5417


E-mail:
veres.scitec@gmail.com