Fagyasztó Társ alacsony 2,25 L Tupperware

Fagyasztó Társ alacsony 2,25 L Tupperware
KIEMELT

Végre! Nincs semmi dolgod ma este
Készítsük el előre, fagyasszuk le és pihenjünk egész héten.

Nincs időd este főzni?

Nem probléma. Csak vegyél ki a fagyasztóból egy előzőleg elkészített ételt és a vacsora pár perc alatt készen is van!

Korszerűsítsd fagyasztódat szórakoztató színekkel, miközben optimális teljesítményt nyújt a kedvenc ételek fagyasztásánál és megőrzésénél! A tömítéseket kifejezetten arra tervezték, hogy megvédjék az ételeket a száraz levegőtől a fagyasztóban, amely dehidrálhatja őket. A hajlékony anyag miatt a fagyasztott élelmiszereket könnyű kivenni a dobozokból és az egymásra rakható dobozok alakja biztosítja a stabilitást és javítja az egymásra pakolt dobozok közötti légáramlást.

A fagyasztódobozok -25 ° C-os hőmérsékletig használhatóak.

Használd a 2,25l-es fagyasztócdobozt sütemények, croissantok, cupcakek, gombócok vagy néhány hal vagy hús fagyasztásához!

A Fagyasztós Edények Colorcontrol bevonattal vannak ellátva, melynek köszönhetően csökken a termék elszíneződése, a lefagyasztott termék nem "zuzmósodik" be, hanem a nedvesség az edény falára tapad.
A Colorcontrol bevonat szabad szemmel nem látható és nem káros az egészségre, mivel nem lép reakcióba az élelmiszerrel.
Lekerekített sarkokkal rendelkeznek, speciális anyagból készülnek, melynek köszönhetően sokkal gyorsabban lehűthető a tartalmuk.
Mielőtt kivenné az ételt belőle, hagyjuk felengedni kicsit.
Rugalmas anyaguknak köszönhetően alkalmazkodnak az élelmiszerek fagyasztás során megnőtt térfogatához és nem törnek el az edények a mélyhűtőből kivételkor sem. A termékek egymásra helyezhetőek így helytakarékosak a fagyasztóban.
A különböző méretek segítenek az épp fagyasztani kívánt élelmiszerek kiadagolásában így sok helyet megtakarítva nekünk.
A bogyós gyümölcsök és zöldségek ( málna, szeder, eper, ribizli , borsó,zöldbab) pergősre fagyaszthatóak az edényekben.

A Mikro Pro Formázógyűrű tökéletesen illik bele.

Tisztítási útmutató

  • Mindig mosd el az új terméket az első használat előtt!
  • Mosogasd el meleg, mosószeres vízzel, és öblítsd el alaposan!

Előfordulhat, hogy a keresett termék (pl. új akciós) még nem érkezett meg, vagy éppen elfogyott. A szállítási határidő 1-15 munkanap között változhat a saját és a képviselet készlete alapján! Nem tudjuk követni a bolti készlet folyamatos változását... Ha születésnapra, esküvőre, házavatóra vagy karácsonyra szeretné ajándékba, egy gyors egyeztetést követően biztosan találunk megoldást :)


2021 katalógus termék
Több információ
9,690 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Nutrition Trade.hu
2112 Veresegyház Fő út 21.
Telefon:
06 30 691 5417


E-mail:
veres.scitec@gmail.com
[hu nuvu wizardry backend admin management parameter model PriceData@387e0b33, hu nuvu wizardry backend admin management parameter model PriceData@52c421ee, hu nuvu wizardry backend admin management parameter model PriceData@3e5b3505, hu nuvu wizardry backend admin management parameter model PriceData@511bb4d6, hu nuvu wizardry backend admin management parameter model PriceData@19741a55, hu nuvu wizardry backend admin management parameter model PriceData@6a4c93c4, hu nuvu wizardry backend admin management parameter model PriceData@d587095] Ft