Lumino beépíthető páraelszívó mobil motorral fehér 90 cm

Lumino beépíthető páraelszívó mobil motorral fehér 90 cm
KIEMELT

Legújabb rejtett páraelszívónk a Lumino tökéletes választás bármilyen konyhában. Mobil motorral rendelkezik, melyet bárhova elrakhatunk a házba a csendesebb működés érdekében.Érintésre vagy távirányítóval is működik. Erős 850 m3/h teljesítményű motorja csendesen teszi a dolgát. A Lumino beépített páraelszívó nagyon kevés helyet foglal el, tökéletesen megfelelve a szekrény méreteinek. Ez a modern páraelszívó három színben (fehér, fekete és inox) és két méretben kapható: szélesség 59,5 cm és 89,5 cm, nagyon univerzális, tökéletesen illeszkedik minden stílusú elrendezéshez a klasszikus belső tereken keresztül a minimalista konyhákig.

A páraelszívót úgy alakítjuk át, hogy ne legyen benne beépített turbina. Helyére egy külső turbinát állítunk be, amely a konyhai páraelszívótól akár 4 m távolságban is működhet. A külső turbina a tetőtérben (lehetőleg az eresz vonalában), egy háztartási helyiségben vagy garázsban helyezhető el. Fontos, hogy a motor az épületen belül legyen, és ne legyen közvetlenül kitéve az elemek hatásának. Egy ilyen "hangolt" készlet gyakorlatilag teljesen megszünteti a konyhában hallható működő turbina zaját.


Típus: szekrénybe vagy kürtőbe építhető Maximális teljesítmény légkivezetésnél: 850 m³/h Sebességi fokozatok száma: 4 Működtetés: érintőpanel vagy távirányító (nem tartozék) Megvilágítás: LED szalag Zajszint: I-42 dB (A); II-50 dB (A); III-59 dB (A); IV-69 dB (A) Szélessége: 90 cm Energia osztály: A Világítás osztály: A Csőcsatlakozó mérete: 125 mm Alumínium zsírszűrő: alaptartozék (mosogatógépben mosható) Szénszűrő: Külön rendelhető (2 évente cserélni kell!) Szín: inox-fehér Üzemmód: kivezetéses vagy recirkulációs (aktív szénszűrővel) Méretek csőtakaró nélkül kb.: 90 x 53 x 35 cm Csomag tartalma: páraelszívó, garancialevél, használati utasítás Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 60 cm Minimum távolság gáz főzőlaptól: 75 cm
Több információ
313,000 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Toflesz Páraelszívó Webáruház

Telefon:
+36205593619


E-mail:
info@toflesz.hu