Vogart Clyde laptop hátizsák (Ryanair és Wizz Air kézipoggyász méret)

Vogart Clyde laptop hátizsák (Ryanair és Wizz Air kézipoggyász méret)
KIEMELT

Sportos, laptop tartós hátizsákot szeretsz vinni a repülős utazásaidra?

Ezt a sportos megjelenésű Vogart Clyde laptop hátizsákot bátran használhatod majd a repülős utazásaidhoz. Méretének köszönhetően kézipoggyászként felvihető a Ryanair, a Wizz Air és egyéb légitársaságok fedélzetére is. Beleférnek a legfontosabb cuccaid egy rövid utazáshoz is!

Mivel mindkét légitársaság méreti követelményeinek megfelel, így kétszer olyan praktikus, hiszen nem kell ezután figyelni, hogy épp melyik járattal utazik az ember.

Tulajdonságai:

  • kézben és háton is hordható
  • állítható vállpántok
  • szivacsos hátrész
  • 2 főrekesz
  • szivacsos laptop (17") tartó zseb
  • 2 mellékrekesz

Ezt a sportos hátizsákot kézben, valamint állítható vállpántjainak és szivacsos hátrészének köszönhetően háton is kényelmesen is hordhatjuk.
Egyik főrekesze szélesre nyitható, így könnyebben átlátható, valamint benne hálód és gumis rekeszek segítik a pakolást.
Valamint egyik főrekeszén fülhallgató kivezetés is kialakításra került. 
A másik főrekeszben került kialakításra a szivacsos, tépőzárral záródó laptop (max. 17 ") tartó zseb, melyben biztonságosan szállíthatjuk készülékünket.
Két elülső mellékrekeszébe pedig a kisebb, illetve a gyorsabban elérendő dolgainkat tehetjük.

A hátizsák megfelel a Ryanair és a Wizz Air poggyász szabályzatának is, azaz ideális mérete miatt kézipoggyászként is magunkkal vihetjük a fedélzetére is, melyre MÉRET GARANCIÁT is adunk!


Méret garancia: 
ha a Ryanair vagy a Wizz Air valamilyen okból kifolyólag nem fogadja el a táskát kézipoggyászként, nem csak az árát fizetjük vissza (amennyiben visszaküldöd), hanem 5000 Ft bánatpénzt is fizetünk Neked, mellyel az okozott kellemetlenséget szeretnénk kiküszöbölni. 

Ne elégedj meg félmegoldással, ismerd meg Te is és válj rajongójává a Roncato csúcsminőségű termékeinek, melyeket egyenesen Olaszországból hozunk Neked!

A belső termékfotó csak illusztráció. A laptophátizsák nem tartalmazza a fotózáshoz használt dekor tárgy(ak)at (pl. fülhallgató).


Mérete: 52 x 36 x 20 cm Súlya: 0,9 kg Liter: 37 L Anyaga: Nylon
Több információ
28,990 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
HolidayShop.hu webáruház
1182 Budapest, Háromszéki utca 22.
Telefon:
+36 70 624 2914


E-mail:
rendeles@holidayshop.hu