Szív mintás patent záras fülbevaló, ezüst ékszer

Szív mintás patent záras fülbevaló, ezüst ékszer
KIEMELT

Ezt a szív mintás fülbevalót legtöbbször kedves, önzetlen, csupa szív hölgyek választják, vagy kapják ajándékba. Nem véletlenül, hiszen a szív, mint szimbólum már ősidők óta a szeretetet, szerelmet jelképezi. Ezt a csillogó köves ezüst  szív fülbevalót ajánljuk gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt , mert könnyen a fülbe helyezhető és biztonságos, erős a kapcsolódása. Ez az ezüst fülbevaló ródiumozott, tehát sosem fog feketedni, ezért ezt a fülbevalót ajánljuk mindazoknak , akik szeretik ha ékszereik később is úgy néznek ki , mintha most vásárolták volna. Gyönyörű ékszer nagyon jó áron, ezért ideális lehet : születésnapi ajándéknak, névnapi ajándéknak, vagy akár a szeretet ünnepére : karácsonyi ajándéknak is.

Az ezüst fülbevaló teljes hossza : 15 mm

Az ezüst fülbevaló szélessége : 8 mm

Az ezüst fülbevaló díszítése : szív forma középen egy pici virág mintával, körülötte apró szikrázóan csillogó cirkónia kövekkel díszítve

Az ezüst fülbevaló záródása : biztonságos, kényelmes patent zár

Tisztelt vásárlók : Az 50000.- azaz ötvenezer forintnál magasabb értékű rendeléseket előreutalás megérkezése után tudjuk készíteni és postázni 1-5 napon belül.

Fémjelzés : az ezüst ékszerek minden esetben 925 ezrelék finomságúak. A 2 gramm feletti ezüst ékszerek minden esetben a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal ( mai nevén BFKH ) által fémjelzettek.

Több információ
4,490 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Heim Ékszer Webáruház

Telefon:
06302002457


E-mail:
info@heimekszer.hu