RS SUPERLEGGERA JERSEY férfi kerékpáros rövid ujjú mez, fekete - CASTELLI

RS SUPERLEGGERA JERSEY férfi kerékpáros rövid ujjú mez, fekete - CASTELLI
KIEMELT
A mez legnagyobb része Furura 50g-os anyagból készült, mely könnyű és kiváló nedvesség-elvezetést biztosít.
- Rugalmas szegéllyel a zsebeknél.
- A mez teljes hosszában cipzárral, a felső végén kis füllel, hogy ne bántsa a nyakad.
- 3D hálós anyagból készült belső bélés a zsebeknél.
- 3 nyitott és egy cipzárral záródó zseb a mez hátán.
- Varrás nélküli szegély a deréknál és az ujjaknál.
- Fényvisszaverő csíkok, a láthatóságért.

Súly: 81g (L-es méret)


RS SUPERLEGGERA
Rengeteget dolgoztunk, hogy megalkossuk a legkönnyebb és egyben a legjobban szellőző mezt a World Tour versenyre. A munka során szerzett tapasztalatokat és alkalmazott technológiát használtuk fel ennél a mindennapi használatra tervezett extrakönnyű meznél. Extra cipzáras zsebbel a hátán, a nyitott zsebeket gumis szegéllyel láttuk el. Ultrakönnyű és jól szellőző 50g/m2 Futura anyagot használtunk a mez legnagyobb részénél, a zsebek bélése 3D hálós anyagból készült.

ÉREZHETŐ, HOGY KÖZELEDIK
Az RS Superleggera mez ötlete a svájci Flüela-hágónál, Davos és Engadin-völgy között született meg. A 2383 m magas hágóhoz közeledve ritkult a levegő, mégis a 230 km-es úton keményen tekertem. Hallottam a völgyből feljövő autó hangját és éreztem a dübörgését még mielőtt elért volna. Rövid időn belül elhaladt mellettem egy Lamborghini Superleggera, az F1-ben használt autónak utcai változata. Ez az élmény inspirált a Superleggera mez megalkotásánál.
A már ismert és jól bevált technológiát használva egy felső kategóriás, extrakönnyű országúti mezt hoztunk létre. Az ujj- és elülső rész ultrakönnyű és jó nedvesség-elvezető képességű, rugalmas Futura 50g-os anyag, a zsebek bélése 3D hálós anyag felhasználásával készültek.


Kerékpáros rövid ujjú mez használatáról és tulajdonságai:
A rövid ujjú kerékpáros mezek szorosan illeszkednek, a testedre miközben tekersz. Anyaguk rugalmas, lélegző anyagokból készülnek, melyek segítségével az izzadság leválasztódik a bőrödről és ennek köszönhetően kényelmes, komfortos lesz a kerékpározás minden időjárásban. A legjobb minőségű kerékpáros mezek, használhatóak télen kabát alatt is, illetve meleg, nyári napokon önmagukban nyújtanak maximális komfortot.
Mezek elöl különböző hosszúságú cipzárral rendelkeznek, van végig cipzáras és van 25 cm ?es cipzárral. Ez teljesen egyéni ki milyet szeret. Mindegyik kerékpáros mez rendelkezik hátul legalább 3 zsebbel, melybe telefont, energia szeletet, esőkabátot egyéb kisebb dolgokat tudsz eltenni.

Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó ? aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
41,990 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu