PURE ROYAL limited edition by Joanna Przetakiewicz női parfüm-50ml

PURE ROYAL limited edition by Joanna Przetakiewicz női parfüm-50ml
KIEMELT

"Egy modern nő nyomában haladva, amikor rá gondolva tervezek és alkotok, mindig újra és újra felfedezem. Csodálom azt a szépséget, amely a női önbizalom, divat és az illat románcának eredményeképpen jön létre.”  JOANNA PRZETAKIEWICZ Egyedi-limitált kiadású modern női parfümillat 

Eredeti stílusáról ismert és hihetetlen egyénisége miatt közkedvelt üzletasszony. Végzettsége szerint jogtanácsos, hivatása szerint divattervező. A 2014-2015 években a lengyel Project Runway program zsűritagja volt. Mindenekelőtt maga a Karl Lagerfeld védnöksége alatt lévő La Mania divatház megálmodója, alapítója és kreatív igazgatója. Most, az FM WORLD-el együttműködve egy lenyűgöző illatot hozott létre, amelynek köszönhetően önbizalmat nyersz és megtapasztalod az igazi luxust. Fedezd fel a PURE ROYAL limited edition by Joanna Przetakiewicz női parfüm illatát és őrülten szeress belé. 

A PÁRIZSI GONDATLANSÁG ILLATJEGYE
A PURE ROYAL limited edition by Joanna Przetakiewicz parfüm a legújabb trendek és időtlen stílus ötvözetét képezi. Valamennyi eleme kivételes - a gondosan összeválogatott illatjegyektől az egyedi üvegig. A parfüm olyan érzékiséget képvisel, mint a szerelmesek Eiffel-torony alatti találkozása. Bájos édességgel és könnyedséggel teltek, intenzív ragadozó akkordokkal keltik fel a figyelmet. Vedd körül magad a felejthetetlen vágy illatával, amelynek köszönhetően melletted senki sem marad közömbös.

Illata akár a végtelen boldogság, a gondtalan szabadság és mérhetetlen nőiesség, könnyedsége lágy szellőként igézi meg az őt beszippantóakat. Kellemes, kedves, bájos, nagyon érzéki parfümillat. Alkalmakra kiváló, tökéletesen teljesíti az egyediség, a nőiesség és az igényesség minden kívánalmát! Határtalanságot és légiességet kölcsönöz viselőjének. Csodálatosan indul, akár egy virágoskert közepén állnál, ahol a harmat épp, hogy megöntözi az éppen kinyíló virágokat és azok illata elárasztja az egész kertet! Csodálatosan szép illatkompozíció, ami szépen, lassan elkezd kialakulni, beérni, de édessége a virágok játékossága szinte végig kíséri az egész parfümillat kifejlődését. A vanília nem túl erőszakosan, de megjelenik, mintegy még egy apróságként az illatban, kellemesen, nagyon érzékien érződik benne. A kifejlődésekor is csodálatosan nőies, bájos nagyon kifinomult illattá szelídül. Tartóssága tökéletes, hatósugara is pont megfelelő. 

Illatjegyek:

  • Fejillat: bergamott, barack, málna
  • Szívillat: rózsa, jázmin, gyöngyvirág
  • Alapillat: vanília, pézsma, borostyán

Parfümolaj tartalom: 20%

Illatcsalád:virágos (kifinomult)

Kiszerelés: 50ml

Valódi parfümolaj tartalom-magyarázat parfümjeinkhez, bővebb információért kattints a képre!

Több információ
12,990 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Illattenger.hu webáruház
2000 Szentendre Kadarka u.30.
Telefon:
36203408911


E-mail:
illattenger@illattenger.hu