Ága Hengl Galagonya női bőr aktatáska 40 x 29 cm.

Ága Hengl Galagonya női bőr aktatáska 40 x 29 cm.
KIEMELT

A Galagonya a legnagyobb női aktatáskánk, impozáns, 40 cm-es szélességével. A különleges fogótartók alatti bőrt általában más színből vagy textúrából készítjük, mint a táska többi részét: népszerű a matt-lakk kombináció azonos színű bőrből, de jól mutat a táska egy (nyomott) mintás kiegészítő bőrrel is.

Aktáinkat a táska belsejében cipzár védi. További rendszerezésre ad lehetőséget a cipzáras belső zseb és válaszfal; a bélésre varrt mobiltok, tolltartók és kártyatartók.

Méret: 40 x 29 x 10 cm

Figyelem! Felhívjuk minden megrendelő figyelmét arra, hogy az Aga Hengl egy kis szériás manufakturális rendszerben gyártott termék, vagyis a "raktáron" jelzés ezeknél a termékeknél azt jelenti, hogy egyedileg csakis az Ön számára gyártatjuk le a táskát, illetve pénztárcát. Ennek az a hátránya, hogy a gyártás folyamata hosszabb időt vesz igénybe, mint az átlag 2-3 nap. Ezért kérjük a megrendelésnél vegye figyelembe ezt a gyártásbeli késedelmet.

Ezt a terméket Magyarország területén díjmentesen szállítjuk házhoz.

A Bagbox Webáruház egyedi módon a törvényben előírt 14 napos elállási jogon felül, további összesen 30 nap türelmi időt biztosít, minden megrendelőjének a megvásárolt, illetve házhoz szállított termék visszaküldésére.

Több információ
35,990 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Bagbox.hu webáruház
7815 Harkány, Kossuth Lajos utca 14.
Telefon:
36 70 333-2336


E-mail:
info@bagbox.hu