ENDURANCE 2 BIBSHORT férfi kerékpáros kantáros rövidnadrág, fekete - CASTELLI

ENDURANCE 2 BIBSHORT férfi kerékpáros kantáros rövidnadrág, fekete - CASTELLI
KIEMELT
ENDURANCE 2 BIBSHORT FÉRFI KERÉKPÁROS KANTÁROS RÖVIDNADRÁG – CASTELLI
Kerékpáros kantáros rövidnadrág, CASTELLI ENDURANCE 2
- Az Endurance Evolution szövet optimális izomtámogatást biztosít szinte minden körülmények között
- Texturált kompressziós oldallapok az izomtámogatás érdekében
- Frissített hálós kantáros rész
- dombornyomott Castelli felirat a combokon
- Progetto X2 Air ülőbetét a még nagyobb kényelemért jobb légáramlásért a fenék alatt
- A Giro3 lábfogó, mely kényelmes és stabil

Súly: 181g (L méret)

KLASSZIKUS VONALAK A FELSŐ KATEGÓRIÁBAN IS

Az Endurance 2 kerékpáros nadrág a klasszikus hétköznapi emberek felsőkategóriás nadrágja. A fazonját tekintve, nem aero, sokkal komfortosabb viselet az aero nadrágokhoz képest mivel egy szélesebb derékrész jellemzi. A Progetto X2 Air ülőbetéttel együtt és a csodálatosan kényelmes Giro3 lábfoggóval egy szinte új de mégis évek óta sikeres klasszikus rövidnadrág került megalkotásara. Az Endurance Evolution szövet olyan mintha puha kéz tartaná össze a lábad, miközben megfelelően tart és kiváló nedvességkezelése is. Ez a rövidnadrág egy csodálatos értéket kínál a kerékpárosok számára, és készen áll a tartós kényelem biztosítására a leghosszabb utazásod során is.

Progetto X2 SEAMLESS:
Pro-szintű ülőpárna maximális kényelemért. Új, komfortosabb bőrvédelem mely egy még finomabb réteg a legfelső felületen. Különálló nyereg alakú párnázó réteg progresszív csillapítással a nagy sűrűségű hab és gélbetéteknek köszönhetően.

Kerékpáros nadrágról:
A kerékpáros rövidnadrágot mindenkinek ajánljuk, aki bringázik. Akár terepen tekersz, akár országútizol, akár túrázol, vagy akár spinning gépen tekersz.
Ha többet tekersz a városban, akkor is jótékony hatással lehet a fenekedre és az izomzatodra, valamint a leadott erőd hatékonyságára.
Miért? Mert párnázott betéten ülsz, így a fenekedet nem töri fel a nyereg. A nadrág mindenképpen elasztikus anyagból készül. Nagyon sokféle alapanyagból készülnek a kerékpáros nadrágok, UV védelem, nedvességelvezetés, kompressziós hatás, stb. A lényeg, hogy mindegyik valamilyen módon összefogja, az izmaidat, ennek hatására hatékonyabb lesz az erőd kihasználása, nem dörzsöli ki a combod belső részét a nyereg. Ha egy mód van rá, a férfiak alsónadrág nélkül használják, hogy a kerékpáros betét jobban el tudja vezetni a nedvességet. A másik fontosabb ok, hogy az alsónadrág ne gyűrődjön össze és ne tudja emiatt törni a fenekedet a bringás nadrág.
Bringás nadrághoz használj keskeny és kemény nyerget, az lesz a legkényelmesebb hosszú távú, tartós bringázáshoz.

Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó - aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat, akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
42,300 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu