100% Rózsaolaj - Luxus Fekete Dobozban 7ml

100% Rózsaolaj - Luxus Fekete Dobozban 7ml
KIEMELT

A rózsaolaj igazi szépségelixír. Szépségápolásban és egészségmegőrzésben is kiemelkedő növényi kivonat, jótékony tulajdonságainak listája szinte végeláthatatlan.

A Bulgarian Rose rózsaolaj vízgőz desztilláció útján jön létre, a Rosa damascena mill (damaszkuszi rózsa) diszkréten rózsaszín szirmaiból, így teljes mértékben organikus, természetes esszenciális illóolaj.

Kozmetikumok, parfümök, étrend kiegészítők, sőt gyógyszerek gyártásához is felhasználják, de önmagában is keresett árucikk.

Ipari szintű termelés főleg Bulgáriában, Törökországban folyik, ezen kívül még Franciaország és Marokkó is említésre méltó termelő, gyártó, exportőr.

100%-os rózsaolaj kínálatunk széles, többféle kiszerelésben, csomagolásban elérhető, melyek mindegyike alkalms emberi fogyasztásra, kozmetikai célokra és aromaterápiára. Fontos! Terhesség ideje alatt a rózsaolaj fogyasztása kerülendő!

Veszélyességét mutatja, hogy a régi időkben abortálás céljából elterjedt volt a rózsamag fogyasztás. A 100%-os rózsaolaj nem összetévesztendő a párologtatásra szánt aromaolajjal.

Bár párologtatásra mindkettő típus megfelelő, kozmetikai és étkezési célokra csakis az előbbi.  

A rózsaolaj hatásai a szépségápolásban:

  • Gyulladáscsökkentő
  • Hidratáló
  • Antiszeptikus
  • Regeneráló
  • Sejtfal erősítő
  • Mikrokeringés serkentő
  • Antibakteriális
  • Öregedésgátló
  • Szerkezetjavító
  • Tonizáló
  • Bőrvédő
  • Tisztító (pattanások ellen)
  • Antiallergén

A rózsaolaj egészségre gyakorolt hatásai:

  • Antiszeptikus
  • Gyulladáscsökkentő
  • Antibakteriális
  • Görcsoldó
  • Vírusölő
  • Gyomorproblémákra gyógyír
  • Női bajokra gyógyír
  • Vértisztító
  • Hányinger csillapító
  • Hormonegyensúly fenntartó
  • Vágykeltő
  • Immunrendszer erősítő  

Rózsaolaj az aromaterápiában:

  • Örömérzetet generáló
  • Vágykeltő
  • Közérzet javító
  • Fertőtlenítő
  • Tonizáló
  • Fejfájás csillapító

A rózsaolaj felhasználása roppant egyszerű. Kész kozmetikumainkat gazdagíthatjuk vele, ételeinkhez adagolhatjuk, párologtathatjuk illóolajként vagy masszázsolajba, fürdővízbe csepegtethetjük.

Vállalkozó kedvűek a szappangyártás vagy gyertyakészítés során is hasznát vehetik.

Több információ
108,390 Ft