VOLATA 2 JERSEY FZ férfi kerékpáros rövid ujjú mez, antracit/fluorit sárga - CASTELLI

VOLATA 2 JERSEY FZ férfi kerékpáros rövid ujjú mez, antracit/fluorit sárga - CASTELLI
KIEMELT
- Bordás Velocity anyagból készült kerékpáros mez.
- Rugalmas hálós oldal- és vállrésszel.
- Rugalmas Jacquard derékrésszel.
- Hálós, nyers vágású karszorítóval.
- Teljes hosszában YKK Vislon cipzárral.
- 3 hátsó zsebbel, fényvisszaverő elemekkel.

Súlya: 142 g (L-es méret)


ALKALMAZOTT GYORSASÁG
Gondolj a Volata mezünkre úgy, mint egy mindennapi aero mezre. A leggyorsabb aero versenymezünk anyagát használtuk, és olyan speciális vágást alkalmaztunk, mely még áramvonalasabbá tesz, de mégsem extravagáns. A Velocity anyag rendkívül jó nedvességelvezető tulajdonságú, mégis az apró részletek – a hálós karszorító, a rugalmas Jacquard derékrész, a negyedik cipzáras zseb – teszik a Volata 2-t a kedvenc mindennapi mezeddé.


Kerékpáros rövid ujjú mez használatáról és tulajdonságai:
A rövid ujjú kerékpáros mezek szorosan illeszkednek, a testedre miközben tekersz. Anyaguk rugalmas, lélegző anyagokból készülnek, melyek segítségével az izzadság leválasztódik a bőrödről és ennek köszönhetően kényelmes, komfortos lesz a kerékpározás minden időjárásban. A legjobb minőségű kerékpáros mezek, használhatóak télen kabát alatt is, illetve meleg, nyári napokon önmagukban nyújtanak maximális komfortot.
Mezek elöl különböző hosszúságú cipzárral rendelkeznek, van végig cipzáras és van 25 cm-es cipzárral. Ez teljesen egyéni ki milyet szeret. Mindegyik kerékpáros mez rendelkezik hátul legalább 3 zsebbel, melybe telefont, energia szeletet, esőkabátot egyéb kisebb dolgokat tudsz eltenni.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
27,900 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu