Ága Hengl Kökény barna női bőr válltáska 28 x 26 cm.

Ága Hengl Kökény barna női bőr válltáska 28 x 26 cm.
KIEMELT

A Kökény egyszerű vonalak és különleges kiegészítők kreatív elrendezéséből született. A szögletes külsőt a közepén futó bőr egészíti ki, így a letisztult vonalak megmaradnak, az egyenesek játékossága pedig határozott, tudatosan dizájnos külsőt kölcsönöz a Kökénynek és viselőjének egyaránt.

A táska fő részét, tehát a bőr elemeket szimmetrikusnak álmodtuk meg, majd a kiegészítőkkel varázsoltunk rá egy aszimmetrikus csavart. A különleges, nagy méretű csatt a dekoratív megjelenés mellett a vállpánt szabályozására is alkalmas, ami a másik oldalon két kis szegeccsel van a táskára rögzítve a pánt.

A Kökény hátán egy kb. 45 fokos szögben dőlő zseb hangsúlyozza a dizájnos aszimmetriát. Belsejében cipzáros válaszfalat, mobiltokot és cipzáros zsebet találunk.

Méret: 28 x 26 x 14,5 cm

Ha beruházol egy ilyen minőségi bőr kiegészítőre, akkor nem kell hónapokban gondolkodnod, hosszú években tervezhetsz, és köztudott, hogy a bőr táska sosem megy ki a divatból.

Figyelem! Felhívjuk minden megrendelő figyelmét arra, hogy az Aga Hengl egy kis szériás manufakturális rendszerben gyártott termék, vagyis a "raktáron" jelzés ezeknél a termékeknél azt jelenti, hogy egyedileg csakis az Ön számára gyártatjuk le a táskát, illetve pénztárcát. Ennek az a hátránya, hogy a gyártás folyamata hosszabb időt vesz igénybe, mint az átlag 2-3 nap. Ezért kérjük a megrendelésnél vegye figyelembe ezt a gyártásbeli késedelmet.

Ezt a terméket Magyarország területén díjmentesen szállítjuk házhoz.

A Bagbox Webáruház egyedi módon a törvényben előírt 14 napos elállási jogon felül, további összesen 30 nap türelmi időt biztosít, minden megrendelőjének a megvásárolt, illetve házhoz szállított termék visszaküldésére.

Több információ
30,990 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Bagbox.hu webáruház
7815 Harkány, Kossuth Lajos utca 14.
Telefon:
36 70 333-2336


E-mail:
info@bagbox.hu