PERFETTO LONG SLEEVE férfi kerékpáros hosszú ujjú esőmez, fekete - CASTELLI

PERFETTO LONG SLEEVE férfi kerékpáros hosszú ujjú esőmez, fekete - CASTELLI
KIEMELT
• Áramvonalas, lélegző és teljes védelmet nyújt.
• Gore Windstopper X-Lite Plus anyagból készült kerékpáros kabát, melynek köszönhetően könnyű és teljesen szélálló.
• Víztaszító felületű, az ujjak alatti részeknél Nano Flex anyagot használtak.
• Hosszított derékrésszel, mely véd a felfröccsenő sártól és víztől.
• Szilikon szegéllyel a derékrészen, mely megakadályozza, hogy a kabát felcsússzon.
• A kabát teljes hosszában YKK Vislon cipzárral és szélvédő füllel.
• A 3 hátsó zseben fényvisszaverő elemekkel és lézervágott vízelvezető nyílással


Súlya: 386 gramm (L-es méret)
6°C-15°C


NEHÉZ A TÖKÉLETESEN JAVÍTANI
A kabát előző évi verziója a Gabba Long Sleeve nevet viselte, de a 2016-os téli szezontól a Gabba nevet az eredeti Gabba rövid ujjú esőmeznek tartjuk fent. Sok ember a hosszú ujjú Gabba esőmezt a tökéletes? szóval jellemezte. Ezért is nevezetük át Perfetto kabátra és még egy kicsit fejlesztettünk rajta. Javítottuk a víztaszító felső rétegen, mely most szárazabban tart anélkül, hogy romlana a kabát lélegző-képessége. Finomítottunk az illeszkedésén, lézerrel vágott vízelvezető nyílásokat kapott a hátsó zsebeire, laposabb és jobban illeszkedő hosszított derékrésszel láttuk el. A hátán a fényvisszaverő logó megfelelő láthatóságot biztosít viselője számára


Kerékpáros hosszú ujjú mez használatáról:
A kerékpáros hosszú ujjú mezt tudod használni nyári hidegebb estéken vagy reggeleken, ősszel a hulló falevelekkel díszített erdős utakon, vagy a virágillattal dúsított friss tavaszi időben. Ekkor a nyári rövid ujjú mez még kevés, mert a napnak már vagy még nincs ereje, a télikabát pedig sok, mert belefülledsz és csak meleged lesz, majd lehúzod a kabátot és ott a megfázás.
A mez alá mindenképpen kell venned valamit. Aláöltözőt vagy rövid mezt, ami a nedvesség elvezetését szolgálja a bőrről. Hosszú mezek ideális használata 10-20 °C között van. Hidegebb időjárásban szélmellény vagy téli mellény kiegészítéssel, illetve szélálló aláöltöző használatával tudod kiegészíteni.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó ? aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
62,200 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu