SORPASSO 2 WIND BIBTIGHT férfi kerékpáros kantáros hosszúnadrág, fekete/fényvisszaverő - CASTELLI

SORPASSO 2 WIND BIBTIGHT férfi kerékpáros kantáros hosszúnadrág, fekete/fényvisszaverő - CASTELLI
KIEMELT
• Gore Windstopper X-Fast anyagból készült a kerékpáros kantáros hosszúnadrág elülső része, mely megfelelő védelmet ad a térdeknek a hideg időben való kerékpározáskor.
• Thermoflex Core2 anyagból készült a nadrág szárainak hátsó része, mely biztosítja a meleget és a megfelelő nedvességelvezetést.
• NanoFlex Xtra Dry vízlepergető anyagú a nadrág hátsó részén lévő elemek és az alsó lábszárak, a maximális rugalmasságért.
• A deréknál extra támasz, mely még jobb illeszkedést tesz lehetővé.
• Fényvisszaverő oldalsó elemekkel.
• Progetto X2 Air betéttel, a kényelemért és a jobb légáramlásért.
• YKK Camlock cipzárral a bokánál, mely fényvisszaverő húzóval van ellátva, a jobb láthatóságért.


Súlya: 359 g (L-es méret)
-5°C – 8°C


NADRÁG A HIDEG IDŐRE
Ha a kerékpározási idényed kinyúlik a fagypont körüli hőmérsékletű időszakig, a Sorpasso 2 nadrág a számodra tökéletes választás. A legjobb nadrágunk a hideg időjárási körülményekhez.
A nadrág elülső része Gore Windstopper anyagból készült egészen a térdek aljáig. Az alsó lábszárakhoz és a nadrág hátsó feléhez NanoFlex Xtra Dry anyagot használtunk, mely véd a széltől és a felfröccsenő víztől, ha vizes utakon tekersz. A Thermoflex Core2 anyag biztosítja a megfelelő rugalmasságot és melegséget.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
54,400 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu