PURO 3 JERSEY FZ férfi kerékpáros hosszú ujjú mez, fluorit sárga - CASTELLI

PURO 3 JERSEY FZ férfi kerékpáros hosszú ujjú mez, fluorit sárga - CASTELLI
KIEMELT
Warmer anyagból készült kerékpáros hosszú ujjú mez.

- Rugalmas szorítóval a derékrészen
- 3 hátsó zsebbel
- Könnyen mozgó YKK Vislon cipzárral
- Fényvisszaverő elemekkel a mez elején, a jó láthatóságért.


Súlya: 288 g (L-es méret)
14°C - 20°C

MELEGEBB ÉS LÁTHATÓBB
A legnépszerűbb téli felsőnk, a Pure mez 3. generációján dolgoztunk, hogy még melegebbé tegyünk, mint eddig volt. Új anyagot használtunk főként a karoknál, hogy melegebb érzetet biztosítson kerékpározás közben. Fényvisszaverő elemekkel láttuk el a mezt elöl a mellkasnál és hátul a derékrészen, hogy nappal és éjszaka is jól látható legyél. Egy olyan technikai remekművet hoztunk létre, mely nemcsak kényelmes és meleg, de még jól is nézel ki benne!


Kerékpáros hosszú ujjú mez használatáról:
A kerékpáros hosszú mezt tudod használni nyári hidegebb estéken vagy reggeleken, ősszel a hulló falevelekkel díszített erdős utakon, vagy a friss virágillattal dúsított friss tavaszi időben. Ekkor a nyári rövid mez még kevés mert a napnak már nincs vagy még nincs ereje, a téli kabát pedig sok mert belefülledsz, és csak meleged lesz, majd lehúzod a kabátot és ott a megfázás.
A mez alá mindenképpen kell venned valamit. Aláöltöző vagy rövid mez, ami a nedvesség elvezetését szolgálja a bőrről. Hosszú mezek ideális használata 10-20 °C között van. Hidegebb időjárásban szél mellény vagy téli mellény kiegészítéssel, illetve szélálló aláöltöző használatával tudod kiegészíteni.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat, akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
33,100 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu