SCALDA PRO W GLOVE női kerékpáros kesztyű, fekete - CASTELLI

SCALDA PRO W GLOVE női kerékpáros kesztyű, fekete - CASTELLI
KIEMELT
• Extra rugalmas neoprén betétes női kerékpáros kesztyű aszimmetrikus mandzsettával, a könnyű le- és felvételért.
• Gore Windstopper X-Fast anyagból készült a kesztyű felső része, melynek köszönhetően kint tartja a szelet és bent a meleget.
• Jó tapadású párnázással a tenyerén.
• Érintőképernyő kompatibilis betéttel az ujjak végén.
• Fényvisszaverő elemekkel.

Súlya: 58 g (pár)
7°C-15°C


A TÖKÉLETES KESZTYŰ
Legtöbbször az őszi, hűvös időjárási körülmények között tekersz, amikor már biztos, hogy szükséges lenne a kesztyű, de Te még nem viselsz, vagy nem akarsz egy nagy, vastag béléses kesztyűben tekerni.
Ezen tényezők miatt alkottuk meg a Scalda Pro kesztyűnket. A Gore Windstopper külső anyag szélálló, míg a belső bolyhos anyag kellemes meleget biztosít. A kesztyű egészen vékony kialakítású, tökéletes az őszi körülményekhez.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
15,900 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu