MITICA W JACKET női kerékpáros kabát, sötétzöld - CASTELLI

MITICA W JACKET női kerékpáros kabát, sötétzöld - CASTELLI
KIEMELT
• Közepes vastagságú Gore Windstopper X-Mid anyagból készült a női kerékpáros kabát a hűvösebb napokra.
• Könnyű anyaga és testhez illeszkedő szabása egy vékonyabb mez érzetét adja.
• Fényvisszaverő elemekkel ellátott aszimmetrikus szabású hátsó zsebekkel.

Súlya: 273 gramm (S-es méret)
8° – 18°C


MELEGEBB, MÉGIS VÉKONYABB
Hűvösebb időben sokszor előfordul, hogy a kerékpárosok túlöltöznek, ami azt jelenti, hogy hamar vizes lesz az izzadtságtól és hidegebbnek érez mindent. Ez a kabát ezt előzi meg. Meglepően könnyű és vékony, mégis kint tartja a hideg szelet, miközben kivezeti a nedvességet, így teszi kellemessé és kényelmessé a kerékpározást. Szabása, mint egy mezé: testhezálló fazon, magas gallér, egyszerű csuklórész.
Ebben a kabátban könnyűnek és mozgékonynak érezheted magad.


Kerékpáros kabát használatáról:
A kerékpáros télikabátot azoknak ajánljuk, akik télen sem szeretnék hanyagolnia a bringázást. Tulajdonképpen igazán hideg időben is lehet kerékpározni, ha van hozzá megfelelő ruházatunk. Kabátok alá minden esetben aláöltözőt kell felvenni, mert a testen képződő nedvességet le kell választania a bőr felületről. Az aláöltöző segít a kabát szélesebb hőmérsékletben való kihasználásában. Egy sima rövid ujjú aláöltözővel magasabb hőmérsékletig lehet használni a kabátot, míg egy merinói gyapjú aláöltözővel akár sokkal hidegebb időben is használható.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
46,100 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu