DINAMICA JACKET női kerékpáros kabát, indigókék - CASTELLI

DINAMICA JACKET női kerékpáros kabát, indigókék - CASTELLI
KIEMELT
• Gore Windstopper X-Fast termo anyagból készült női kerékpáros kabát.
• Fényvisszaverő elemekkel a kabát elején és hátulján.
• 3 hátsó zsebbel.
• Könnyen csúszó YKK Vislon cipzárral.

Súlya: 370 gramm (S-es méret)
-4° – 10°C


DERMESZTŐ HIDEGBEN
Ezt a kabátot kifejezetten a hidegben való kerékpározáshoz készítettük. Nem kell feltétlen túlélőmódba kapcsolnod az extrém hidegben. Ha keményen szeretnél edzeni és feszegetni a határaidat, ez a kabát a tökéletes választás. A Gore Windstopper X-Fast anyag megvéd a hideg széltől, míg a belső polár bélés megfelelő meleget biztosít anélkül, hogy túlmelegednél. A kabát elején és hátulján lévő fényvisszaverő elemek a biztosítják a jó láthatóságot.


Kerékpáros kabát használatáról:
A kerékpáros télikabátot azoknak ajánljuk, akik télen sem szeretnék hanyagolnia a bringázást. Tulajdonképpen igazán hideg időben is lehet kerékpározni, ha van hozzá megfelelő ruházatunk. Kabátok alá minden esetben aláöltözőt kell felvenni, mert a testen képződő nedvességet le kell választania a bőr felületről. Az aláöltöző segít a kabát szélesebb hőmérsékletben való kihasználásában. Egy sima rövid ujjú aláöltözővel magasabb hőmérsékletig lehet használni a kabátot, míg egy merinói gyapjú aláöltözővel akár sokkal hidegebb időben is használható.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
65,400 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu