ELEMENTO LITE W JACKET női kerékpáros kabát, fekete - CASTELLI

ELEMENTO LITE W JACKET női kerékpáros kabát, fekete - CASTELLI
KIEMELT
• 3 rétegű, bélelt női kerékpáros kabát, mely tökéletesen egyesíti a melegséget, a légáteresztést és a könnyedséget.
• Kívül vízlepergető réteggel ellátott, Japánban készült, légáteresztő nylon anyagból.
• Belső bélése szintetikus polipropilén anyagból készült, mely megfelelő meleget biztosít, miközben teljes légáteresztő anélkül, hogy a vizet a mellény alá engedné.
• Rugalmas Plissé anyagból készült oldalsó panelekkel, melyek lehetővé teszik a tökéletes illeszkedést anélkül, hogy a mozgásszabadságban korlátozna.
• 3 hátsó zsebbel és fényvisszaverő elemekkel.
• Az extra, belső derékzárás (mint a síkabátoknál) nyitott állapotában jobb légáramlást tesz lehetővé a kabát alatt, összecsatolva nem engedi beáramlani a hideg levegőt.

Súlya: 347 g (S-es méret)
0°C – 12°C


HEGYMÁSZÓ TECHNOLÓGIA A BRINGÁSOKNAK
A túrasízés világát szemlélve rájöttünk, hogy ott a versenyzők még nagyobb megszállottsággal számolják súlyt, mint a kerékpárosok, mivel ott nemcsak a kényelem hanem a túlélés feltétele is. A túrasízésben a ruházat egyik legfontosabb tulajdonsága a lélegzőképesség.
Az Elemento Lite kabátunk felépítése nagyon hasonlít a túrasízők ruházatához. A külső és a belső réteg közé egy extra szigetelőréteget tettünk. A kabát megfelelő légáteresztő képessége mellett teljesen szélálló nem úgy, mint a legtöbb hegymászó kabát szövet anyaga. A kabát alá jutó kevés kis levegő pont elegendő a nedvesség elvezetéséhez és elpárologtatásához, mely sokkal hatékonyabb, mint amit bármely membrános anyag lehetővé tesz. A középső polipropilénnel kevert anyagból készült, pufis bélés rendkívül könnyű (0,6 g-os fajsúlyú), mivel nem szívja magába sem az izzadtságot sem az esővizet. Ezt a kevésbé rugalmas anyagú kabátot új szabás alapján készítettük, kicsit lazábbra szabtuk, mint a versenykabátokat.
Ha az eddig téli egyéni rekordod megdöntése a cél, nem a tavaszi vagy nyári versenyzés, az Alpha Light vagy a Perfetto kabátunkat ajánljuk. Viszont ha a céljaid reálisabbak, az Elemento Lite kabát kellemesebbé teszi a téli kerékpározást.Kerékpáros kabát használatáról:
A kerékpáros télikabátot azoknak ajánljuk, akik télen sem szeretnék hanyagolnia a bringázást. Tulajdonképpen igazán hideg időben is lehet kerékpározni, ha van hozzá megfelelő ruházatunk. Kabátok alá minden esetben aláöltözőt kell felvenni, mert a testen képződő nedvességet le kell választania a bőr felületről. Az aláöltöző segít a kabát szélesebb hőmérsékletben való kihasználásában. Egy sima rövid ujjú aláöltözővel magasabb hőmérsékletig lehet használni a kabátot, míg egy merinói gyapjú aláöltözővel akár sokkal hidegebb időben is használható.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
66,300 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu