ALPHA ROS W JACKET női kerékpáros kabát, sötétzöld/fekete - CASTELLI

ALPHA ROS W JACKET női kerékpáros kabát, sötétzöld/fekete - CASTELLI
KIEMELT
• Vízálló kerékpáros kabát, speciális Rain or Shine technológia alapján tervezve, melyben hidegben és melegben is kényelmes tekerni.
• Jól szellőző, víz- és szélálló Gore Windstopper 150 anyagból készült.
• A dupla és a rejtett varrásoknak köszönhetően nem ázik be.
• Speciális Alpha konstrukció, a béléstől különálló szél- és vízálló réteg.
• A különálló rétegeknek köszönhetően jobb a kabát nedvességelvezető képessége és a szellőzése.
• Részben fedett, könnyen csúszó YKK Vislon cipzárral.
• Nyersvágású derékrésszel, mely együtt mozog veled.
• Nyersvágású csuklórésszel, mely jól illeszkedik a kesztyűhöz.
• Rugalmas anyagból készült, mely lehetővé teszi a szinte tökéletes illeszkedést, így különböző alkatú hölgyek számára is ideális választás.
• Castelli feliratú szilikon csúszásgátlók a derékrészen.
• 3 hátsó zsebbel, fényvisszaverő elemekkel.
• Egy extra vízálló, cipzáras zsebbel.

Súlya: 399 gramm (S-es méret)
Hőmérsékleti tartomány: 0°C-12°C

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS RÉGIESEN
Kezdetben a kerékpáros ruhákat két kategóriába sorolták: a száraz időben hordhatókra, amik hamar átáztak esőben és az esőben hordható ruhákra, melyek kint tartották a vizet. Ezek a ruhadarabok bővek voltak és kényelmetlen viselet száraz időben. Ezért is kellett pontosnak lennie az időjárás előrejelzéseknek, nehogy rossz típusú ruhát vegyünk fel. Ha tekerés közben elkapott egy nem-várt zápor, teljesen átfagyva értünk haza.
A Castelli ezt a problémát orvosolja. A „Rain or Shine” ruhák az abszolút elsők a száraz időben való bringázáshoz, de esőben sem kell félni, hogy átáznak. Egy teljesen új anyagot készítettünk, ami jobban szellőzik és vízállóbb, mint eddigi anyagaink. A részletekre is figyeltünk, hogy segítsenek a szellőzésben és lélegzésben, illetve az esővíz kint tartásában.
Figyelembe véve, hogy az ilyen ruháknak a 90%-át még mindig száraz időben hordjuk, nem hagytuk figyelmen kívül a kényelmet és a ruha lélegzőképességét sem. Ha az Alpha RoS kabátot viseled száraz időben a Castelli legjobb ruhája van rajtad, ami akkor sem változik, ha elkap egy zápor.
Mikor az eső elleni védelemről beszélünk, a funkcionális esővédelmet tartjuk szem előtt, vagyis tartson a ruha melegen és legyen kényelmes. A kabát kialakításánál külön figyeltünk, hogy száraz időben is tökéletes választás legyen. A legjobb teljesítmény elérése érdekében nem használtunk feleslegesen vízálló membránt vagy ragasztott varrásokat, ott ahol nem indokolt. Valós körülmények között teszteltük az Alpha kabátot és addig fejlesztettük, míg el nem értük a piacon kapható legjobb ruhadarabot.
A „Rain or Shine” kollekció első darabjai az Alpha RoS kabát és Alpha RoS hosszú ujjú mez. A sorozatot addig fogjuk bővíteni, míg minden testrészedre nem lesz ruha, amit esőben és száraz időben egyaránt viselhetsz.

Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
91,600 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu