TRANSITION JACKET férfi kerékpáros kabát, piros/fekete - CASTELLI

TRANSITION JACKET férfi kerékpáros kabát, piros/fekete - CASTELLI
KIEMELT
• A legkönnyebb kerékpáros kabátunk az őszi vagy kora téli tekeréshez. Szélálló, de kivételesen jól szellőző Gore Windstopper X-Mid anyagot használtunk kabát elülső része és az ujjai elkészítésénél.
• A háta polár Warmer anyagból készült, biztosítva a jó szellőzést.
• Teljes hosszában YKK Vislon cipzárral.
• 3 hátsó zsebbel.
• Hátul fényvisszaverő elemekkel, a jó láthatóságért.

Súlya: 322 gramm (L-es méret)
Hőmérsékleti tartomány: 8°C-16°C

VÁLTOZÓ KÖRÜLMÉNYEK
A tél egyre melegebb, ezért alkottuk meg a Transition kabátunkat, ami kiválóan helytáll a változó időjárásban. Ez a legkönnyebb téli kabátunk. A legtöbb kabátunk belül bolyhos polár anyagú, viszont ennél a darabnál egy puha belső anyagot választottunk, mely jobban segít elvezetni az izzadtságot. Nem túl meleg, de a Gore Windstopper anyag biztosítja, hogy a legtöbb időjárási körülmény között is kényelmes viselet legyen. Könnyű, rugalmas darab, mely nem akadályoz a mozgásban, így tökéletes választás a változékony napokra akár ősszel akár tél elején.

Kerékpáros kabát használatáról:
Kerékpáros téli kabátot azoknak ajánljuk, aki a télen sem szeretné hanyagolnia a bringázást, mert igazán hideg időben is lehet kerékpározni ha van hozzá megfelelő ruházat. Kabátok alá minden esetben aláöltözőt kell felvenni, mert a testen képződő nedvességet le kell választania a bőr felületről. Az aláöltöző segíteni tud a kabát szélesebb hőmérsékletben való kihasználásában, mivel egy sima rövid ujjú aláöltözővel magasabb hőmérsékletig lehet használni a kabátot, míg egy merinói gyapjú aláöltözővel akár sokkal hidegebb időben is használható.

Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
45,100 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu