PERFETTO LIGHT 2 férfi kerékpáros rövid ujjú esőmez, sötétzöld - CASTELLI

PERFETTO LIGHT 2 férfi kerékpáros rövid ujjú esőmez, sötétzöld - CASTELLI
KIEMELT
• A mez elülső része, az ujjak és a vállrész Gore Windstopper 150, szélálló anyagból készültek.
• A mez háta Nano Light anyagból készült, mely jól szellőzik és elvezeti a nedvességet.
• 3 hátsó zseb.
• Hosszított derékrész, fényvisszaverő Castelli felirattal.
• YKK Vislon cipzár a mez teljes hosszában, az egyszerű fel- és lehúzásért.

Súlya: 243 g (L-es méret)


SOKOLDALÚBB, MINT GONDOLNÁD
Profi kerekeseink javaslatára kezdtünk el egy Perfetto mellénynél melegebb, de Gabbánál vékonyabb mez tervezésén dolgozni. A Gabba mezünket vettük alapul, így a Perfetto mez háta Nano Light anyagból készült, amit Nano Flex nadrágjainknál is használunk, csak a meznél a puha bélés nélkül alkalmaztuk. Ennek köszönhetően jól szellőzik, nem fülledsz be alatta. Az elülső részéhez egy könnyebb Windstopper anyagot használtuk (25%-kal könnyebbet, mint a Gabbánál).
Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Gabba, csak a melegebb, száraz időre terveztük. Jól illeszkedik, ami még egy indok, hogy Perfetto Light mezben tekerj!
A Castelli tesztcsapat véleménye szerint a Perfetto mez nem helyettesíti sem a Perfetto mellényt, sem a Gabba esőmezt, de tökéletes választás hűvösebb időre, amikor száraz az idő, vagy csak kicsi a valószínűsége az esőnek.


Kerékpáros rövid ujjú mez használatáról és tulajdonságai:
A rövid ujjú kerékpáros mezek szorosan illeszkednek a testedre miközben tekersz. Anyaguk rugalmas, lélegző anyagokból készülnek, melyek segítségével az izzadság leválasztódik a bőrödről és ennek köszönhetően kényelmes, komfortos lesz a kerékpározás minden időjárási körülmények között. A legjobb minőségű kerékpáros mezek, használhatóak télen kabát alatt is, illetve meleg, nyári napokon önmagukban nyújtanak maximális komfortot.
Mezek elöl különböző hosszúságú cipzárral rendelkeznek, van végig cipzáras és van 25 cm-es cipzárral. Ez teljesen egyéni ki milyet szeret. Mindegyik kerékpáros mez rendelkezik hátul legalább 3 zsebbel, melybe telefont, energia szeletet, esőkabátot, egyéb kisebb dolgokat tudsz eltenni.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
48,800 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu