Fajélesztő csonthéjas és bogyós gyümölcsökhöz

Fajélesztő csonthéjas és bogyós gyümölcsökhöz
KIEMELT

Fajélesztő csonthéjas és bogyós gyümölcsökhöz.

Az Uvaferml CM fajélesztő kifejezetten csonthéjas és bogyós gyümölcsök erjesztéséhez javasolt. Nagy hidegtűrő képességének köszönhetően már 10 foktól erjeszt.

Felhasználás: A szárított élesztőt 10x-es mennyiségű (azaz a 20g-ot 2 dl), 35-40 fokos hőmérsékletű, klórmentes vízben folyamatos keverés közben feloldjuk, majd 15 percig állni hagyjuk. A cefréhez adás során ügyeljünk, hogy az élesztő oldat és a cefre hőmérsékletének különbsége ne haladja meg a 10 fokot. Ha szükséges, szoktassuk az élesztőt. Azaz, a hideg cefre levével folyamatosan keverve csökkentsük az élesztő hőmérsékletét, de egy lépésben maximum 10 fokkal. Ha szükséges, 5 perc állás után ugyanezt megismételhetjük. Ez után az élesztőt a cefrelében jól elkeverve beoltjuk a cefrét.

A 20g-os csomag tartalma 100l cefréhez elegendő.

Több információ
590 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Hazai Pálinka

Telefon:
36 20 941 3659 


E-mail:
info@solartrade.hu