PREMIO W BIBSHORT női kerékpáros kantáros rövidnadrág, fekete - CASTELLI

PREMIO W BIBSHORT női kerékpáros kantáros rövidnadrág, fekete - CASTELLI
KIEMELT
Férfi kerékpáros kantáros rövidnadrág.
- A tökéletes illeszkedés érdekében 38% Lycra-t tartalmazó Forza anyagból készült kerékpáros rövidnadrág.
- Légáteresztő 3D hálós derékrész.
- Minimális varrás, a nagyobb kényelemért.
- Nyersvágású, függőleges irányú szilikonos combfogóval.
- Jól illeszkedő kantárokkal, az extra kényelemért.
- Kifejezetten női geometriához tervezett Progetto X2 Air betéttel, a nagyobb kényelemért.
- Dombornyomott Castelli felirattal.
- Fényvisszaverő elemekkel.

Súlya: 165 g (S-es méret)
15°-35°C

TEKERJ TÖBBET
Ez az a nadrág, amit a leghosszabb tekerésedre készítettünk. Olyan utakra terveztük, ahol szükség van egy kis extra lökésre a lábaidnak, az agyadnak és a felszerelésednek is. Ahol, az utolsó energiatartalékaidat is felhasználod, ahol szükség van extra támaszra és védelemre. A legtöbb Castelli termékünket versenyekre terveztünk, vagyis a minimalizmus felé haladtunk. Viszont ezzel a nadrággal egy kicsit más irányt vettünk: nagyobb a kompresszió a comboknál és az alsó derékrészen, illetve magasabban végződik a hasnál.
Nem tudtunk teljes mértékben ellenállni minimalista felfogásunknak, ezért a combrészen az innovatív nyersvágású combfogóval és a kényelmes Progetto X2 Air betéttel készítettük, illetve a pántok is varrásnélküliek.

Kerékpáros nadrágról:
A kerékpáros rövidnadrágot mindenkinek ajánljuk, aki bringázik. Akár terepen tekersz, akár országútizol, akár túrázol, vagy akár spinning gépen tekersz.
Ha többet tekersz a városban, akkor is jótékony hatással lehet a fenekedre és az izomzatodra, valamint a leadott erőd hatékonyságára.
Miért? Mert párnázott betéten ülsz, így a fenekedet nem töri fel a nyereg. A nadrág mindenképpen elasztikus anyagból készül. Nagyon sokféle alapanyagból készülnek a kerékpáros nadrágok, UV védelem, nedvességelvezetés, kompressziós hatás, ? stb. A lényeg, hogy mindegyik valamilyen módon összefogja, az izmaidat, ennek hatására hatékonyabb lesz az erőd kihasználása, nem dörzsöli ki a combod belső részét a nyereg. Ha egy mód van rá, a férfiak alsónadrág nélkül használják, hogy a kerékpáros betét jobban el tudja vezetni a nedvességet. A másik fontosabb ok, hogy az alsónadrág ne gyűrődjön össze és ne tudja emiatt törni a fenekedet a bringás nadrág.
Bringás nadrághoz használj keskeny és kemény nyerget, az lesz a legkényelmesebb hosszú távú, tartós bringázáshoz.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
67,990 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu