4 mm - Arany és ezüst színű cirkónia kristályos nemesacél gyűrű-5

4 mm - Arany és ezüst színű cirkónia kristályos nemesacél gyűrű-5
KIEMELT

MI AZ A CIRKÓNIA?

A cirkónia alatt a cirkóniumból (kémiai elem: Zr) előállított szintetikus drágakövet értjük, amely egy, a mesterségesen készített gyémánthoz kísértetiesen hasonló kristály. A cirkónia leginkább az árában különbözik a gyémánttól, hiszen körülbelül egy nullával kerül kevesebbe, mint a természetben előforduló és ott bányászott gyémánt.

MI AZ A TITÁNIUM?

 

A titánium, vagy rövidebb nevén titán nevű anyagból készült ékszerek az utóbbi években rendkívüli népszerűségre tettek szert, hiszen egy kifejezetten sokoldalú, nagy szilárdságú, ugyanakkor kis sűrűsége miatt különösen könnyű fémről vna szó, ami kellemesebbé teszi a mindennapi viseletet.

 

A titániumból készült ékszerek súlya annyira kicsi, hogy azok is szívesen hordják, akik amúgy nem szeretnek gyűrűt hordani. A másik fő oka, hogy nem allergizál, mivel a titániumból viseléskor nem oldódnak ki fémionok, így azok is bátran hordhatják, akik fémallergiában szenvednek.

A népszerűség harmadik oka pedig minden bizonnyal az ára lehet, hiszen a titánból készült jeggyűrűpár sokkal kedvezőbb áron érhető el, mint az aranyból vagy ezüstből készült ékszerek. A nyers titán markáns grafitszürke színe jellegzetes, sötét-ezüstös csillogással.

 

Szélesség: 4 mm

Több információ
4,990 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Steeel Nemesacél ékszerek
1185 Budapest, Lugos u. 24.
Telefon:
06 20 281 7180


E-mail:
steeel.hu@gmail.com