AERO RACE 5.1 JERSEY FZ férfi kerékpáros rövid ujjú mez, sötétzöld - CASTELLI

AERO RACE 5.1 JERSEY FZ férfi kerékpáros rövid ujjú mez, sötétzöld - CASTELLI
KIEMELT
Kerékpáros férfi rövid ujjú mez.
- Bordás Velocity anyagból készült a kerékpáros mez eleje, a hátulja 3D hálós anyagból, mely megakadályozza a túlmelegedést.
- Hálós nyersvágású karfogóval.
- Teljes hosszában YKK Camlock cipzárral.
- Rugalmas szilikonos szegéllyel a derékrészen.
- Kompressziós derékrésszel, mely helyben tartja a 3 hátsó zsebet.
- Fényvisszaverő elemekkel.


Súlya: 103 g (L-es méret)
18°-32°C
Megspórolt watt: kb. 22 watt (egy standard mezhez viszonyítva, 40 km/h sebességnél)


PRO TIP:
Húzd le az ujjakat! – André Cardoso (Cannondale Pro Cycling Team):
„Ez egy aero mez, de csak akkor érvényesülhet, ha tökéletes az illeszkedés. Ezért, amikor felveszed a mezt, húzd le kicsit az ujjait, így jobb lesz a nyaknál az illeszkedés.”


A LEGGYORSABB MEZ, AMIT VALAHA KÉSZÍTETTÜNK
Az aero mezek forradalmasítása után, a tökéletesítésen dolgozunk. Az 5.1-es verzió tervezésénél nagyobb áramvonalasságra, kényelemre és tartósságra törekedtünk. Fejlesztettük a mez anyagait, ami az előző generációhoz képest 2 wattnyi nyereséget hozott a szélcsatornában végzett teszteken.
De nemcsak az áramvonalasságról szól, a mez rendkívül könnyű, összesen 103 gramm. 40 grammal könnyebb egy átlagos meznél, a Climber’s mezünkhöz hasonló súlyú. Csakúgy, mint te, a profi kerékpárosaink kényelmes, könnyű mezt szeretnek viselni, ami szinte azonnal megszárad. Az Aero Race 5.1 mez minden időjárási körülmény között kényelmes viselet. A kompressziós derékrésznek köszönhetően a zsebek nem mozdulnak el, bármennyire is teletöltöd azokat.
Ez a modell a Servizio Corse csapatmezeként is elérhető.


Kerékpáros rövid ujjú mez használatáról és tulajdonságai:
A rövid ujjú kerékpáros mezek szorosan illeszkednek, a testedre miközben tekersz. Anyaguk rugalmas, lélegző anyagokból készülnek, melyek segítségével az izzadság leválasztódik a bőrödről és ennek köszönhetően kényelmes, komfortos lesz a kerékpározás minden időjárásban. A legjobb minőségű kerékpáros mezek, használhatóak télen kabát alatt is, illetve meleg, nyári napokon önmagukban nyújtanak maximális komfortot.
Mezek elöl különböző hosszúságú cipzárral rendelkeznek, van végig cipzáras és van 25 cm-es cipzárral. Ez teljesen egyéni ki milyet szeret. Mindegyik kerékpáros mez rendelkezik hátul legalább 3 zsebbel, melybe telefont, energia szeletet, esőkabátot, egyéb kisebb dolgokat tudsz eltenni.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
30,700 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu