FONDO JERSEY FZ férfi kerékpáros hosszú ujjú mez, fekete/piros - CASTELLI

FONDO JERSEY FZ férfi kerékpáros hosszú ujjú mez, fekete/piros - CASTELLI
KIEMELT
100% poliészter anyagból készült kerékpáros hosszú ujjú mez, az extra melegért és nedvességelvezetésért.
- Teljes hosszúságú YKK Vislon cipzárral.
- Magas gallérral, hogy a cipzár ne csípje be a nyakad és ne nyomjon tekerés közben.
- 3 hátsó zsebbel, fényvisszaverő elemekkel.
Súlya: 278 gramm (L-es méret)
Hőmérsékleti tartomány: 14°C-20°C


Ezt a kényelmes hosszú ujjú mezt azért készítettük, hogy azt csinálja, amit egy termo meznek kell, vagyis tartson melegen és szárazon. A Warmer anyagunk tökéletes a hűvösebb napokra, a belső fele jól vezeti a nedvességet. A Fondo mez önmagában is jó választás, de kombinálva a Perfetto mellénnyel hűvösebb időben sem fogsz fázni benne. Külön figyelmet fordítottunk a részletekre, például a tágas hátsó zsebekre, a magas gallérra, mely megakadályozza, hogy a könnyen csúszó YKK Vislon cipzár becsípd a nyakadat.


Kerékpáros hosszú ujjú mez használatáról:
A kerékpáros hosszú mezt tudod használni nyári hidegebb estéken vagy reggeleken, ősszel a hulló falevelekkel díszített erdős utakon, vagy a friss virágillattal dúsított friss tavaszi időben. Ekkor a nyári rövid mez még kevés mert a napnak már nincs vagy még nincs ereje, a téli kabát pedig sok mert belefülledsz, és csak meleged lesz, majd lehúzod a kabátot és ott a megfázás.
A mez alá mindenképpen kell venned valamit. Aláöltöző vagy rövid mez, ami a nedvesség elvezetését szolgálja a bőrről. Hosszú mezek ideális használata 10-20 °C között van. Hidegebb időjárásban szél mellény vagy téli mellény kiegészítéssel, illetve szélálló aláöltöző használatával tudod kiegészíteni.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat, akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
34,980 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu