GABBA 2 W női kerékpáros kabát, piros - CASTELLI

GABBA 2 W női kerékpáros kabát, piros - CASTELLI
KIEMELT
- Teljesen aero, teljes mértékben lélegző, és teljes védelmet nyújt.
- A könnyű súlyú Windstopper X-Lite Plus anyagból készült a teljes szélvédelemért, amely víztaszító képességgel is rendelkezik.
- A hónalj betétek NanoFlexből anyagból készültek.
- Az úgynevezett viharszárny (hosszabb hátsó rész, mint általában) konstrukció megvéd a kerékről felcsapódó vízpermettől.
- A szilikon derékpánt tartja helyén a mezt, megakadályozza, hogy mozgás közben felcsússzon.
- Teljes hosszúságában a csúcstechnológiájú YKK Vislon cipzár került bele a könnyű használhatóságért, amely szél elleni védelemként egy takaró elemmel van elfedve.
- 3 hátsó hálós víz elevezetőkkel varrt zsebbel készült
- A zsebeken és a takaró paneleken fényvisszaverő elemek is vannak, így gyengébb látási viszonyok között is látható maradsz


Súlya: 250 gramm (S-es méret)
Hőmérsékleti tartomány: 10°C-18°C


IGEN, EZ AZ IGAZI GABBA
Rengeteg Gabba utánzatot lehet találni a piacon, ennek ellenére sok profi kerékpáros inkább az igazi Gabbát választja. Ez már a 3. generációja a Gabba esőmezünknek. A Gabba mez által létrehozott kategóriát a magazinok ?esőmez?-nek hívják, viszont a profik csak Gabbaként emlegetik. A mez előző generációihoz képest változtattunk az illeszkedésen, a derékrészen és a zsebeken, de megtartottuk a már jól bevált tulajdonságait: a lélegző, a víztaszító és a hőtartó képességét.
A női Gabba teljesen megegyezik a profik kedvencével, csak nőiesebb és kifinomultabb megjelenésű.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
45,600 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu