ROSSOCORSA 6 SOCK uniszex kerékpáros zokni, fehér/fluorit sárga - CASTELLI

ROSSOCORSA 6 SOCK uniszex kerékpáros zokni, fehér/fluorit sárga - CASTELLI
KIEMELT
• Meryl Skinlife fonalból készült zokni, bakteriosztatikus hatású ezüst ionokkal.
• A hálós szövésének köszönhetően kényelmes viselet.
• Kompressziós, 6 cm-es szárral.


A JÓ ÉRZÉSÉRT
Elképesztő, mennyit tud javítani a megfelelő zokni a kerékpározás élményén. A Rosso Corsa zoknink áttetsző szövésű a lábfej felső részén. A lábboltozatnál megerősített résszel, ami biztosítja a megfelelő alátámasztást és a kényelmet.


Kerékpáros zokniról:
Szereted, ha a kerékpáros cipőbe nem csúszkál a lábad, és emellett pedig még az izzadságod is eltűnik? Gondolj bele mennyire fontos az, hogy a lábfejed kényelmesen és komfortosan legyen tekerés közben, hiszen folyamatosan igénybe veszed. Tapasztalataink szerint nem jó, ha a cipőt túl szorosra húzod, mert elszorítja a vérkeringésedet, azonban kellene azt érezned, szeretnéd azt érezni, hogy fogja, tartja valami a lábadat? Ezért használj kerékpáros zoknit, mert pont annyira tartja a lábad amennyire kell, és nem fog zsibbadni a lábfejed.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
4,600 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu