PROLOGO V JERSEY férfi kerékpáros rövid ujjú mez, antracit - CASTELLI

PROLOGO V JERSEY férfi kerékpáros rövid ujjú mez, antracit - CASTELLI
KIEMELT
- Kiváló nedvességelvezető-képességű Stratus+ kétrétegű anyagból készült kerékpáros mez.
- Kifinomult megjelenésű, árnyékolt Castelli felirattal a mellkasán.
- Hálós panelekkel az oldalán és a vállakon, a jobb illeszkedésért és szellőzésért.
- Teljes hosszában YKK cipzárral.
- 3 hátsó zsebbel, plusz egy cipzáras zsebbel az értékeknek, fényvisszaverő elemekkel.

Súlya: 172 g (L-es méret)


INSTANT KLASSZIKUS
Ez már az ötödik generációja a Prologo meznek, de készítésének célja máig nem változott: úgy tervezni, hogy ez legyen a kedvenc mezed. Megtartottuk a kiváló nedvességelvezető tulajdonságú Stratus+ kétrétegű anyagot és a jó illeszkedést, de változtattunk a részleteken. A magasított nyak jobban védi a nyakat, illetve az árnyékolt Castelli felirat, ízléses megjelenést biztosít. Klasszikus tervezés, modern kivitelezés.


Kerékpáros rövid ujjú mez használatáról és tulajdonságai:
A rövid ujjú kerékpáros mezek szorosan illeszkednek, a testedre miközben tekersz. Anyaguk rugalmas, lélegző anyagokból készülnek, melyek segítségével az izzadság leválasztódik a bőrödről és ennek köszönhetően kényelmes, komfortos lesz a kerékpározás minden időjárásban. A legjobb minőségű kerékpáros mezek, használhatóak télen kabát alatt is, illetve meleg, nyári napokon önmagukban nyújtanak maximális komfortot.
Mezek elöl különböző hosszúságú cipzárral rendelkeznek, van végig cipzáras és van 25 cm-es cipzárral. Ez teljesen egyéni ki milyet szeret. Mindegyik kerékpáros mez rendelkezik hátul legalább 3 zsebbel, melybe telefont, energia szeletet, esőkabátot egyéb kisebb dolgokat tudsz eltenni.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó, aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
24,000 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu