FATTO 12 SOCK férfi kerékpáros zokni, fekete/fluorit sárga - CASTELLI

FATTO 12 SOCK férfi kerékpáros zokni, fekete/fluorit sárga - CASTELLI
KIEMELT
• PrimaLoft anyaghoz polipropilén szálakat kevertünk, hogy melegen és szárazon tartsa a lábad.
• Frottír anyagból a lábfej elülső részénél, az extra melegért.
• 12 cm-es szárhosszal.

Súlya: 38 gramm (pár)
0°-20°C/32°-68°F


PRIMALOFT
A könnyű, összenyomható és szintetikus anyag megvéd a hidegtől még nedves időben is. A mikroszálas kialakítás segít, hogy tested minél előbb visszanyerje normál hőmérsékletét.

Kerékpáros zokniról:
Szereted, ha a kerékpáros cipőbe nem csúszkál a lábad, és emellett pedig még az izzadságod is eltűnik? Gondolj bele mennyire fontos az, hogy a lábfejed kényelmesen és komfortosan legyen tekerés közben, hiszen folyamatosan igénybe veszed. Tapasztalatink szerint nem jó, ha a cipőt túl szorosra húzod, mert elszorítja a vérkeringésedet, azonban kellene azt érezned, szeretnéd azt érezni, hogy fogja, tartja valami a lábadat? Ezért használj kerékpáros zoknit, mert pont annyira tartja a lábad amennyire kell, és nem fog zsibbadni a lábfejed.

Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó – aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében!
Mérettáblázat
Több információ
4,900 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu