NARCISISTA 2 SHOECOVER férfi kerékpáros téli kamásli, fehér/fekete - CASTELLI

NARCISISTA 2 SHOECOVER férfi kerékpáros téli kamásli, fehér/fekete - CASTELLI
KIEMELT
• Ideális hideg időjárási körülmények között. Tökétesen illeszkedik és teljesen vízálló.
• Gore Windstopper X-Fast anyagú béléssel, hogy a szél kint, a meleg pedig bent maradjon.
• Kivételesen rugalmas neoprén anyagból a sarok és a boka résznél.
• Fényvisszaverő elem a saroknál.
• Tartós anyagot használtunk a talpon.
• Vízálló cipzárral.

Súlya: 126 gramm (pár)
0°-14°C/32°-57°F


TÖKÉLETESÍTETT ISMERETEK
Teljesen újragondoltuk a Narcisista kamáslinkat, hogy örök kedvencünk még jobb legyen. Gore Windstopper X-Fast anyagot használtunk, hogy javítsunk a szellőzésén, illetve a neoprén betétek lágyabbá és rugalmasabbá teszik, így még tökéletesebben illeszkedik. Az új Narcisistát magasabban szabtuk, hogy nagyobb védelmet nyújtson. Ez a kivételesen meleg kamásli ideális hideg és száraz időben, de még akkor is megfelelő védelmet nyújt, ha vizesek az utak vagy elkap egy gyenge zápor.


WINDSTOPPER X-FAST
Ezt az anyagot teljes szélvédelem és kitűnő légáteresztés jellemzi. A kiváló szigetelést egy belső csiszolt gyapjú biztosítja, amely a felhalmozódó nedvességet is csökkenti. A külső anyagréteg DWR-kezelt a vízlepergetés érdekében.

Kerékpáros a kamásliról – Miért használd?:
Ha fázós a lábad, vagy nem szereted az érzést, amikor a cipődben folyik az esővíz, vagy csak szeretnél vigyázni a cipődre, akkor használj kamáslit! Minden időjárási körülményhez találsz megfelelőt. A nyári melegben inkább zokni jellegűt vagy vékony Lycra anyagból készültet válassz. A vastagabbak a téli, a vékonyabbak az átmeneti időjáráshoz ideálisak. Létezik vízálló kamásli is.
A lényeg: ha kerékpározol és lábaidat szeretnéd védeni, használj kamáslit!

Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó – aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében!
Mérettáblázat
Több információ
17,600 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu