PIPPO 2 BIBSHORT férfi kerékpáros kantáros rövidnadrág, fekete/fluorit sárga - CASTELLI

PIPPO 2 BIBSHORT férfi kerékpáros kantáros rövidnadrág, fekete/fluorit sárga - CASTELLI
KIEMELT
- A 10 paneles kialakításnak köszönhetően kivételesen kényelmes és jól illeszkedik.
- Affinity Lycra (210g) anyagból készült.
- Kiss 3 betéttel, mely egész nap megfelelő kényelmet biztosít.
-Giro 3, rugalmas combfogóval.
- Hálós kantárokkal.
- Fényvisszaverő csíkokkal a combrész hátulján.

KISS 3 betét:
Hasonló technológiákat és kényelmet nyújt, mint a top kategóriás Progetto X2 betét, de sokkal megfizethetőbb áron juthatunk hozzá. Anatómiailag kialakított, 4mm-es puha habbal ellátott. Határtalanul igazodik testünkhöz, mindig mindenhol a megfelelő párnázottságot nyújtja, így nem érzed azt, hogy valami alul nyomja a fenekedet. Ezt egy rendkívül puha anyag fedi, amely kellemes és kényelmes érzetet biztosít használat közben.

GIRO 3
Egyrétegű rugalmas szorító, ami helyén tartja az öltözéket anélkül, hogy túlságosan szorítana és kényelmetlen lenne. Megtalálhatod kantáros rövidnadrágjaink lábszárainál és a Free illetve a Tri kollekciónk darabjainak kar részén.

Kerékpáros nadrágról:
A kerékpáros rövidnadrágot mindenkinek ajánljuk, aki bringázik. Akár terepen tekersz, akár országútizol, akár túrázol, vagy akár spinning gépen tekersz.
Ha többet tekersz a városban, akkor is jótékony hatással lehet a fenekedre és az izomzatodra, valamint a leadott erőd hatékonyságára.
Miért? Mert párnázott betéten ülsz, így a fenekedet nem töri fel a nyereg. A nadrág mindenképpen elasztikus anyagból készül. Nagyon sokféle alapanyagból készülnek a kerékpáros nadrágok, UV védelem, nedvességelvezetés, kompressziós hatás, … stb. A lényeg, hogy mindegyik valamilyen módon összefogja, az izmaidat, ennek hatására hatékonyabb lesz az erőd kihasználása, nem dörzsöli ki a combod belső részét a nyereg. Ha egy mód van rá, a férfiak alsónadrág nélkül használják, hogy a kerékpáros betét jobban el tudja vezetni a nedvességet. A másik fontosabb ok, hogy az alsónadrág ne gyűrődjön össze és ne tudja emiatt törni a fenekedet a bringás nadrág.
Bringás nadrághoz használj keskeny és kemény nyerget, az lesz a legkényelmesebb hosszú távú, tartós bringázáshoz.

Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó – aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében! Mérettáblázat
Több információ
27,200 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu