Kompressziós férfi funkcionális rövid ujjú póló, fehér/szürke - ROGELLI

Kompressziós férfi funkcionális rövid ujjú póló, fehér/szürke - ROGELLI
KIEMELT
Férfi, kompressziós, funkcionális, rövid ujjú póló. Kompressziós tulajdonsággal rendelkező, gyorsan száradó anyag. Alkalmas minden sport tevékenységhez alsó rétegként. Nagy rugalmasságú anyag, minimális varratok, ami maximális kényelmet és korlátlan mozgás szabadságot biztosít. Dryarn, antibakteriális polimerrel van ellátva a póló anyaga, ami legalább 100 mosás alkalmával is ugyan olyan szinten jelen van a szálakon. Ez a tulajdonság azért annyira fontos, mert a verejtékezés közben megnőhet a baktériumok előfordulása, de ennek a funkciónak köszönhetően biztosítva van viselője az esetleges fellépő allergiás reakcióktól, a bőrpír megjelenésétől és a kellemetlen test szagtól. Az ujján, a derék résznél, sűrűbb szövésű anyag használat jellemzi, ami a komfortosság érzésért adja. Rogelli logó elől-hátul teszi teljessé megjelenését.

Rogelli márkáról:
A Rogelli cég Rini Wagtams alapító jóvoltából – aki többszörös Tour de France szakasz győztes és Eddy Merckx csapattársa volt – több mint 25 éve foglalkozik sportruházattal.
A Rogelli kifejezetten technikai ruházatokat fejleszt és gyárt kerékpárosok és futók részére. A széles kínálatukban a professzionális alapanyagok mellett a tetszetős színkombinációk is megtalálhatóak, mind a női mind a férfi sportruházat területén, nyári melegben és téli hidegben egyaránt. Mérettáblázat
Több információ
17,900 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu