DORA női kerékpáros kesztyű, fekete - ROGELLI

DORA női kerékpáros kesztyű, fekete - ROGELLI
KIEMELT
Női kerékpáros kesztyű. A kesztyű lélegző tulajdonsággal rendelkezik hálós anyagából adódóan. Az optimálisan elhelyezkedő gél párnáknak köszönhetően védi a csuklót és a könyököt a kerékpározás közben fellépő ütések alatt. Állítható a kéz méretére a csukló részen található tépőzár segítségével. A hüvelykujj részen izzadság letörlésére alkalmas anyaggal van ellátva a kesztyű. Könnyű levehetőség érdekében az ujjak között hurkok találhatóak rajta. Megjelenése letisztult, elölről a szilikonos nyomtatású Rogelli logó teszi teljessé.

Rogelli márkáról:
A Rogelli cég Rini Wagtams alapító jóvoltából – aki többszörös Tour de France szakasz győztes és Eddy Merckx csapattársa volt – több mint 25 éve foglalkozik sportruházattal.
A Rogelli kifejezetten technikai ruházatokat fejleszt és gyárt kerékpárosok és futók részére. A széles kínálatukban a professzionális alapanyagok mellett a tetszetős színkombinációk is megtalálhatóak, mind a női mind a férfi sportruházat területén, nyári melegben és téli hidegben egyaránt. Mérettáblázat
Több információ
5,300 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu