UPF 50+LIGHT KNEE SLEEVES férfi kerékpáros nyári térdvédő, fehér - CASTELLI

UPF 50+LIGHT KNEE SLEEVES férfi kerékpáros nyári térdvédő, fehér - CASTELLI
KIEMELT
- Poliészter alapú, Solare anyagból készült nyári térdvédő, mely nem engedi át a hideget, de nem is izzadsz alatta.
- UPF 50+ védelem.
- Kétoldalas, rugalmas szilikon szegéllyel, hogy ne mozduljon el.

Súly: 108g (egy pár)


UPF 50+:
Steve Smith – Castelli Brand Manager
Laboratóriumban tesztelt, új kar-, láb- és térdmelegítőink a kárós UV sugárzás 99,8%-tól megvédi viselőjét. Poliészter alapú, ami jobbnak bizonyult az UV védelem terén, mint a nylon, sőt jobban szárazon is tart. Hidegebb és melegebb időjárási körülmények között is használhatod. Varrás nélküli, letisztult formát választottunk. Szilikon szegéllyel, hogy biztosan a helyén maradjon. Rendkívül kis helyet foglal, így akár zsebre is rakhatod tekerés közben a következő hegymenetig.

UPF 50+ FÉNYVÉDELEM
A nap káros sugarai ellen egy természetes védekezési módszer, a megfelelő ruházat viselése. A ruházat védőfaktorát UPF-ben határozzák meg, mely függ például az anyag színétől, súlyától, típusától, vastagságától. Az UPF 50+ kiváló fényvédelemmel rendelkező ruházatot jelent.


Kerékpáros láb-, térd-, karmelegítő használatáról:
Ha szeretsz vigyázni az ízületeidre, és szeretsz bringázni akár nyáron kora reggel, vagy ősszel és tavasszal átmeneti időben is akkor mindenképpen kezdj el használni „palikart” vagy „palilábat”. Ezzel megtudod őrizni a térded egészségét, és nagyon hasznos kiegészítő ruházatod lesz a nyári vagy a tavaszi és őszi bringázásodkor. Könnyű levenni, nem mozog, nem csúszik le és elfér a zsebedbe mikor nem használod. Hasznos kiegészítő minden kerékpáros számára.

Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó – aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében!
Mérettáblázat
Több információ
8,200 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu