ENTRATA 2 JERSEY FZ férfi kerékpáros rövid ujjú mez, fekete - CASTELLI

ENTRATA 2 JERSEY FZ férfi kerékpáros rövid ujjú mez, fekete - CASTELLI
KIEMELT
- Prosecco 3D anyagból készült kerékpáros mez, a megfelelő nedvesség-elvezetésért.
- Rugalmas hálós anyag az ujjak végén.
- Hálós oldalrészek és rugalmas vállrészek, a tökéletes illeszkedésért.
- YKK Vislon cipzár a mez teljes hosszában.
- 3 hátsó zseb.
- Fényvisszaverő csík, a 180 fokos láthatóságért.

Súly: 111g (L-es méret)


NE TERVEZD TÚL, CSAK CSINÁLD
Az új Entrata mez megalkotását egy nagyszerű anyaggal kezdtük, ami nemcsak jól néz ki, de szárazon tart és kényelmes is. Aztán ezt kiegészítettük egy könnyű, igen rugalmas hálós anyaggal az oldal- és vállrészeken, a tökéletes illeszkedésért. Az összes részlet kidolgozott: a könnyen mozgatható YKK Vislon cipzár, a fényvisszaverő szegély.
Ezt az egyszínű mezt bármikor hordhatod a szezon során.

PROSECCO 3D
A ProSecco hidrofil eljárásnak köszönhetően, felgyorsítja a párolgást, mivel a vízcseppek nagyobb felületre terülnek el. Az anyag 3D szerkezete miatt kisebb felülete ér bőrödhöz, ezért kitűnően vezeti el a nedvességet, nem tapad, ezáltal maximális szárazságot és kényelmet biztosít.


Kerékpáros rövid ujjú mez használatáról és tulajdonságai:
A rövid ujjú kerékpáros mezek szorosan illeszkednek, a testedre miközben tekersz. Anyaguk rugalmas, lélegző anyagokból készülnek, melyek segítségével az izzadság leválasztódik a bőrödről és ennek köszönhetően kényelmes, komfortos lesz a kerékpározás minden időjárásban. A legjobb minőségű kerékpáros mezek, használhatóak télen kabát alatt is, illetve meleg, nyári napokon önmagukban nyújtanak maximális komfortot.
Mezek elöl különböző hosszúságú cipzárral rendelkeznek, van végig cipzáras és van 25 cm –es cipzárral. Ez teljesen egyéni ki milyet szeret. Mindegyik kerékpáros mez rendelkezik hátul legalább 3 zsebbel, melybe telefont, energia szeletet, esőkabátot egyéb kisebb dolgokat tudsz eltenni.

Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó – aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében!
Mérettáblázat
Több információ
20,400 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu